Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2019-05-13T02:16:33: 2019-05-21T19:35:17: 2

Brevkassespørgsmål

Min kæreste kommer på 2 min

Indsendt af pige16 år


Hej.

Jeg har endelig fundet en mega dejlig kæreste, og det fungere godt for os trods alders forskellen.

Vi har de sidste 3 weekender sovet sammen og så have sex, men problemet er bare at han kommer efter 2 min!

Han ved det godt selv, oh han siger selv det er træls men Hvad kan vi gøre?

Jeg tænkte i starten det var fordi han ikke havde været sammen med nogle i lang tid og derfor gik det hurtigt, men nu er det fler gange det har været sket

pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2019-05-17T19:45:25 1
Maja

Hej!

Tak for dit spørgsmål. 

Jeg forstår godt dit/jeres problem. Nogle mænd kommer bare hurtigere end andre, og du kan også vende den om: Du må jo gøre det godt siden han kommer efter 2 minutter. Man kan anskaffe sig noget der hedder en "penisring", som er en ring der sættes på ved roden af penis. Den skulle efter sigende være med til at manden holder sig længere. Det er forsøget værd. Ellers kan man være mere blid og bruge langsomme bevægelser, frem for hurtige -  på den måde kommer manden ikke lige så stærkt. 

Håber svaret kunne bruges, og i finder en løsning :) 

De kærligste hilsner
Maja

2019-05-20T19:45:10 2
Iben

Kære du,

Øv, det er da frustrerende for jer begge to! 

Jeg har desværre ikke meget viden om det konkrete område, men jeg skulle mene, at fyrer faktisk kan øve sig i at holde længere, når de onanerer eller har sex - f.eks ved at holde pauser og tage det stille og roligt.

Jeg vil dog sige, at det sagtens kan være, at det bliver bedre med tiden. Det lyder, som om I ikke har været sammen så længe, så han er nok ekstra meget tændt, fordi det hele er nyt og spændende - og fordi der går en uge mellem, at I har sex. Og hvis han så er meget meget tændt, så er det ikke så underligt, at det går hurtigt. Så prøv at give det noget tid. Jeg forestiller mig, at det bliver bedre i takt med, at I bliver mere vant til hinanden og vandt til at have sex med hinanden :-)

Sidst vil jeg nævne, at det også altid er en mulighed for ham at tale med sin læge eller en sexolog om problemet. Her er det muligt at få nogle midler til at kunne holde længere. Men umiddelbart vil jeg anbefale jer at være tålmodige og se, om ikke det bliver bedre med tiden. 

Held og lykke med det hele. Du er altid velkommen til at skrive igen!

Hilsen Iben

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

"tak for jeres store hjælp de andre gange jeg har indsendt et dilema til jer"

- Anonym