Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3902 spørgsmål og givet 6491 svar de sidste 13 år
2019-05-28T14:30:51: 2019-06-04T12:01:53: 2

Brevkassespørgsmål

Glidecreme

Indsendt af pige23 år


Jeg bliver ikke særligt våd når jeg skal have sex, selvom jeg har lyst. Det har altid været et problem for mig. 

Hvis man er sammen med en fast partner, så er det meget naturligt at snakke om at bruge glidecreme. Hvis man skal have et one night stand kan det være meget træls at skulle bringe emnet på banan. Mit spørgsmål er, kan man putte lidt glidecreme op uden manden opdager det? Konsistensen på glidecreme og de rigtige væde er forskellige, men måske det ikke opdages? 

pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2019-06-01T15:32:13 2
Benedicte

Hej du,

Det er desværre et problem, som flere har og er super frustrerende. Jeg forstår godt, at det er et irriterende ene at bringe på banen, men umiddelbart tænker jeg, at det er den bedste løsning. Jeg ser sex som en meget intim ting, og når man deler det med en anden person, synes jeg også, at man burde kunne fortælle den slags. Det behøver selvfølgelig ikke være den store samtale, men blot et "hey, er det okay at jeg lige henter noget glidecreme - sådan synes jeg, at det er bedre" og måske endda gøre det til en sexet ting fremfor en problematisk situation. Sex skal være rart for begge parter, og jeg tror kun, at en eventuel sexpartner ville sætte pris på, at du er ærlig omkring hvad du godt kan lide og hvad der fungerer for dig. Hvis det ikke er tilfældet, ville jeg nok personligt ikke have lyst til at have sex med ham? Hvis du dog stadig synes, at det er træls, gætter jeg på, at det godt kunne fungere? Almindeligvis ville man nok putte glidecreme på selve penissen, så jeg har faktisk ingen idé, om det virker på den måde. Men hvis du er mest tryg ved at forsøge det på den måde, synes jeg da bare, at du skal give det et skud.

Jeg håber, at du finder ud af noget!

- Benedicte

2019-06-01T21:31:01 1
Michelle

Hej med dig og tak for dit spørgsmål :-) 

Jeg må ærlig sige at jeg ikke lige ved hvordan det skulle kunne lade sig gøre, måske noget med at smutte en tur ud på toilettet og så påføre noget der? 

Men jeg tænker at det måske ville være bedre bare at være ærlig, selvom det virker grænse overskridende, så bare sig det som det er. Jeg tvivler på at der er nogen der vil tænke særlig meget over det hvis du bare siger ''hey jeg har lidt problemer med at bliver ordentlig våd, så jeg har lidt med der kan hjælpe os, til at få en god oplevelse''. 

Jeg håber at du kan bruge mit svar :-) 

De bedste hilsner
Michelle Sørig 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Tak for en super dejlig brevkasse"

- Anonym