Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3737 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2019-06-16T10:28:25: 2019-06-23T11:01:42: 1

Brevkassespørgsmål

Slap?

Indsendt af pige16 år


Hej, jeg er en pige på 16 der lige har haft sex med min kæreste for første gang. Jeg har haft 2 kærester før jeg også havde sex med, men min sidste kæreste sagde til mig der gik rygter om at jeg var slap, og før ham havde jeg jo kun været sammen med en, jeg kan ikke lade vær at tænke på det og det går også ud over når jeg har sex, at jeg ligger og tænker på det om og om igen. Det gør mig rigtig ked af det også fordi jeg ikke selv ved om jeg er slap eller ej, nogle gange føler jeg mig stram bla når han gir mig finger kan det godt gøre ondt nogle gange men når vi så har sex så går der 1 minut og så føler jeg mig slap, jeg har lavet bækkenbundsøvelser i noget tid nu men jeg føler ikke det hjælper, og ved ikke hvad jeg ellers skal gøre? Det stresser mig helt vildt så ja har i nogle råd?


pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2019-06-17T10:58:00 2
Michelle

Hej med dig og tak for dit spørgsmål :-) 

Det lyder da godt nok rigtig træls. 

Vi er jo alle sammen indrettet forskelligt der nede, men jeg kan da virkelig godt forstå at det går dig på, især når der også går rygter om det. Har du prøvet at spørge din kæreste hvad han synes? Jeg ved godt at det måske kan være ret grænseoverskridende, at skulle spørge men jeg tænker bare at hvis han synes at der er ikke er noget og hvis du også selv nyder jeres sex, så op et hvis sted med de rygter. 

Du siger at du laver bækkenbundsøvelser og det er rigtig godt, det skal du endelig bare fortsætte med, resten af dit liv. Lav gerne knibeøvelser dagligt, det styrker og forebygger en masse ting, så bliv ved med det. 

Det eneste tip jeg lige kan give i forhold til når du har sex og begynder at føle dig slap, så prøv at knib sammen med dit underliv, mens i har sex. Ikke hele tiden men bare sådan ind i mellem som du lige har lyst til. 

Og som sagt, glem de rygter, hvis dig og din kæreste nyder jeres sex, så er det altså det vigtigste. Og hvem siger at det er dig der er slap og ikke din første kæreste der var problemet ;-). 

Jeg håber at du kan bruge mit svar, du er altid velkommen til at skrive her ind igen!

De bedste hilsner
Michelle :-) 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg er virkelig taknemmelig over jeres side."

- Anonym