Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3298 spørgsmål og givet 5712 svar de sidste 11 år
2019-06-16T14:49:34: 2019-06-18T19:04:45: 2

Brevkassespørgsmål

Sex første gang uden kondom og p piller

Indsendt af pige18 år


Jeg havde min første gang her den anden dag. Vi havde sex og brugte ikke kondom, han kom ikke oppe i mig men var tæt på. Jeg er ikke på p-piller og er virkelig bange for jeg kan være gravid. 
pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2019-06-16T21:03:47 1
Benedicte

Hej du,

Sikke en irriterende situation, at I glemte at bruge beskyttelse. Desværre kan der under samleje godt komme sæd ud af penis, på trods af, at han ikke kommer. Det er i små mængder, og chancen er dermed lille for, at du er blevet gravid af dette. Jeg forstår dog godt, at du er bekymret, og chancen eksisterer selvfølgelig stadig, når man ikke bruger beskyttelse. Hvis der er gået mere end 72 timer, kan du desværre ikke tage en fortrydelsespille, men det kan en anden gang være en løsning, hvis nu du stod i samme situation igen. Det eneste du kan gøre nu, er at vente på din menstruation, og efterfølgende tage en graviditetstest, hvis din menstruation udebliver. Jeg synes dog ikke, at du skal være så bekymret, da chancen som sagt er meget lille.

Tak for dit spørgsmål, og jeg håber, at du kan bruge mit svar til noget. 

- Benedicte
2019-06-17T07:31:09 1
Sofie

Hej med dig,

Under samleje udskiller fyre ofte noget væske, hvori der kan være sædceller, som kan gøre en pige gravid. Det er dog slet ikke sikkert, at det er tilfældet for dig, da sandsynligheden stiger, hvis han kommer oppe i dig, og du har ægløsning på samme tid.

Fordi du er bange for, om du er gravid, vil jeg råde dig til at købe en graviditetstest i et supermarked nær dig, eller bestille en tid hos lægen, hvor du kan få tjekket, om du er gravid. 

Der kan altså være en mulighed for, at du er blevet gravid, men det er slet ikke sikkert. Husk på det. Det er godt at få det tjekket, så du får svar.

Kærlige hilsner,
Sofie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Ps: Jeg elsker jeres hjemmeside, jeg er herinde stort set dagligt."

- Anonym