Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3259 spørgsmål og givet 5638 svar de sidste 11 år
2019-07-03T09:19:29: 2019-07-08T09:50:56: 1

Brevkassespørgsmål

Kan jeg undgå at det gør ondt første gang?

Indsendt af pige14 år


Hej Brevkassen.

Sagen er den at jeg længe har ville havde sex, men jeg er bange for at det gør ondt de første gange. Så kan jeg gøre det hjemme i egne trykke omgivelser alene med en dildo eller lignende? Dog vil jeg fortrække andet end dildo, da jeg ikke lige ved, hvordan jeg skulle skaffe en. Nogen forslag?

pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2019-07-05T22:49:12 1
Michelle

Hej med dig og tak for dit spørgsmål :-) 


Mit råd til dig er at du skal prøve at lade være med, at tænke for meget over om det kommer til at gøre ondt. For nogle gør det ondt og for andre gør det ikke, du kan nok ikke forberede dig det vilde på det. Jeg vil anbefale dig at lære din egen krop at kende inden du kaster dig ud i at have sex. Dette kan du foreksempel gøre ved hjælp af onani og det kræver ikke meget andet end dine fingre. Jeg vil yderligere råde dig til at gøre det med en du føler dig tryk ved, som du også ved vil godtage hvis du i situationen lige pludselig ikke har lyst alligevel, du skal vide at det altid er okay at ombestemme sig, du skal ikke føle dig tvunget til noget. Der udover så find en du måske kan tage det stille og roligt med, nu ved jeg ikke hvor meget erfaring du har inden for sex, men find en du måske kan lave andet end sex (her mener jeg penetration) med til at starte med og så se hvordan det føles. Når du så er sikker på at du er klar til at have sex, så husk at forspil er vigtigt og prøv at slappe af. Du kan eventuelt tage nogle dybe vejrtrækninger og så puste ud når det skal ske for at slappe ekstra af. 


Jeg håber at du kan bruge mit svar, du er altid velkommen til at skrive her ind igen, hvis der skulle være andet. 


De bedste hilsner 

Michelle :-)  

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg brugte jeres råd, om at jeg skulle ses med ham, og det har vi gjort et par gange siden. Føler det kun går frem ad, tak for det"

- Anonym