Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2019-07-08T04:06:39: 2019-07-15T19:40:04: 2

Brevkassespørgsmål

Slap under sex

Indsendt af dreng14 år


Hej jeg har været sammen med min kæreste i et 1 år nu og kan ikke få min tissemand op at stå, når vi skal have sammenleje , så vi har ikke haft fået sammenleje i nu

Hvad skal jeg gøre?

Kh dreng på 14

dreng
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2019-07-15T17:16:00 1
Gustav

Hey du!

 

Det lyder som en træls, men ikke unaturlig situation, som du står i. Der er mange fyre, som på et eller andet tidspunkt oplever, at det kan være svært at få sin penis stiv.

 

Der kan derfor være mange forklaringer til, hvorfor det lige sker for dig nu. Måske spiller nerver ind, eller du føler et form for pres, som så kommer til udtryk fysisk igennem slap penis.

Jeg tænker, at det bedste, som du kan gøre, er at være ærlig overfor dig selv og din kæreste. Snak åbent om det, og hvad i oplever. Derudover så prøv for en tid ikke at fokusere på, at i skal "nå i mål", altså at i skal have samleje. Når i ligger sammen og putter, så prøv at fokuser på, hvordan det føles. Hvordan føles det, når i kysser. Hvordan føles jeres hud sammen.

Det lyder måske lidt sært, men for mange fyre er der et pres om, at man skal præstere, og mindre fokus på nydelsen. Derfor er det lidt en øvelse, der måske ikke fører til sex de første gange, men den kan måske hjælpe dig til at slappe af og være til stede i nuet.

 

Hvis det ovenstående ikke rigtig hjælper, så vil jeg prøve at kontakte din læge. Ikke fordi der nødvendigvis er noget fysisk galt, men din læge kan bedre hjælpe dig med at finde præcis ud af, hvad der vil hjælpe dig.

 

Håber du kunne bruge mit svar :) Al held og lykke herfra!

VH.

Gustav


2019-07-15T21:18:47 1
Benedicte

Hej du,

Jeg synes, at det er en tidlig alder at begynde at have sex, så det er forståeligt, at det kan være lidt svært at finde hoved og hale i det hele. Du skriver, at du ikke kan få din tissemand op at stå, når I skal have sex, men gælder dette også andre tidspunkter? Måske kan du finde frem til, hvad der tænder dig og sammen med din kæreste prøve jer frem med det. Der er desværre ikke så mange løsninger, andet end at blive ved med at prøve. Det vigtigste er, at I snakker om det og giver tid til forspil. Der er ingen grund til at forhaste noget, for så kommer I ingen vegne. Hvis den er helt gal, kan du prøve at tage et snak med din læge, og finde ud af om der er noget fysisk galt med dig. Ofte er der dog tale om, at det er mentalt, så det er også vigtigt at tænke over, om du virkelig gerne vil have sex, eller om du føler, at du bare skal. Hvis du ikke rigtigt har lyst, kan det jo netop være svært, at få den op at stå?


Jeg håber, at I finder ud af noget.

- Benedicte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Tak for en super dejlig brevkasse"

- Anonym