Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2019-07-15T03:11:01: 2019-07-15T21:17:53: 2

Brevkassespørgsmål

Bange for sex

Indsendt af pige16 år


Hej:( det er fordi jeg har noget med den her søde dreng, og tror også vi bliver til mere end det... Men så kom jeg til at tænke på hvis vi engang skulle have sex... Fordi det er sådan at mine skamlæber er lidt store så de hænger udenfor, og jeg er virkelig bange for hvad han ville synes om det... Om han synes det er klamt eller.... Andet, derfor håber jeg virkelig i kan hjælpe for lige nu er det sådan jeg ikke tør have sex... Og kan jeg helt droppe at have sex nogensinde pga dem..... Tør heller ikke at få finger pga de ser sådan ud..... :(
pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2019-07-15T21:36:43 1
Benedicte

Hej du,

Desværre er det svært at undgå, at tænke over, hvad andre tænker om os. Jeg synes dog, at du skal prøve at tænke på, hvordan DU ser på andre. Når du eksempelvis ser dine veninder, tænker du så "hun har tykke lår", "hun har kruset hår" eller "hvor er hendes ører små"? Nej, det gør du nok ikke. For vi mennesker har det med at se det dårlige i os selv, selvom andre slet ikke lægger mærke til det. Vi ser alle sammen forskellige ud, og det er helt okay. Skamlæber er endnu en ting, som kan se forskellige ud hos forskellige mennesker, men der er ikke nogen "rigtig måde" at se ud på. Jeg er sikker på, at din krop er smuk som den er, og at dine fremtidige sexpartnere vil synes det samme. Du skal tænke på, at hvis en person vælger at have sex med dig, er det nok fordi de kan lide dig og finder dig attraktiv - det vil størrelsen på hverken skamlæber, bryster eller andet ikke ændre på. Når vi har sex med en anden person, tænker den person ligeså meget over sit eget udseende, som du gør. Derfor er mit råd til dig, at tage det roligt og prøve at vende situationen om. Kommer du til at dømme ham for hans udseende? Jeg gætter på nej, så det gør han selvfølgelig heller ikke. Det bliver en meget bedre oplevelse, hvis du kan slappe af og stole på, at han kan lide dig for den du er. Selvfølgelig skal du ikke droppe at have sex, for det betyder ingenting hvilken størrelse dine skamlæber har - det ændrer ikke på hvor godt det bliver eller hvordan han synes om dig. Det er jeg 100% sikker på. 

Jeg håber, at du kunne bruge mit svar og tør, at springe ud i det. 

- Benedicte

2019-07-15T22:26:59 2
Michelle

Hej med dig og tak for dit spørgsmål. 

Først og fremmest vil jeg sige at der absolut intet er i vejen med dine skamlæber. De er præcis som de skal være, medmindre at de fysisk generer dig, er det intet galt med dem. 

Skamlæber findes i alle størrelser og farver, og det er der intet galt i. 
Jeg tænker at du ikke skal være bange for at have sex, i sær ikke på grund af dine skamlæber, jeg vil næsten vædde med, at den dreng du ser er fuldstændig lige glad med hvordan dine skamlæber ser ud, så længe at du er lige glad. Ja jeg vil faktisk mene at de fleste drenge er lige glade med hvordan dine skamlæber ser ud, hvis de ikke er det, er det dem der har et problem og ikke dig. Jeg tænker at du skal lære at acceptere hvordan du ser ud for neden, dette kan du forsøge ved at fortælle dig selv at du er helt normal og at de er lige som de skal være. Du kunne måske også begynde at udforske din egen krop lidt hvis du har mod på det, for at blive fortrolig med den og finde ud af at den er perfekt som den er. Dette kan du gøre ved f.eks. onani, men måske også bare kigge eller mærke på den og fortælle den er at den er god nok. 


Jeg håber at du kan bruge mit svar, du er altid velkommen til at skrive her ind igen, hvis du har yderligere spørgsmål :-) 

Det bedste hilsner 

Michelle 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Ps: Jeg elsker jeres hjemmeside, jeg er herinde stort set dagligt."

- Anonym