Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3754 spørgsmål og givet 6366 svar de sidste 13 år
2019-07-22T10:49:38: 2019-07-26T09:41:11: 1

Brevkassespørgsmål

Er min tissemand stor nok? Er det normalt at tisse i sengen i en alder af 15 år

Indsendt af dreng15 år


Jeg er bange for at min tissemand er for lille og at jeg ikke kan have sex


Er det normalt at tisse i sengen i en alder af 15 år?

dreng
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2019-07-26T09:22:38 1
Gustav

Hey du!

 

Mange fyre er usikre omkring deres penis, da de kommer i forskellige størrelser og former. Du skriver ikke, hvorfor du er bange for, at din penis er for lille. En gennemsnitlig længde på en erigeret penis er omkring de 13 cm. Men selv hvis din penis er mindre end gennemsnittet, så har det ikke noget at gøre med din evne til at have sex.

 

Jeg ved ikke, om det er normalt at tisse i sengen som 15 årig, men det er noget som opleves af andre. Det er typisk noget, som man vokser fra. Man kan dog også få noget hjælp til at komme af med det. Jeg vil virkelig anbefale, at du kontakter din læge og tager en snak med vedkommende. Det kan måske være lidt pinligt, men din læge vil kunne hjælpe dig med, hvad du kan gøre, så du ikke skal leve med det problem længere end nødvendigt.

 

Jeg håber, at du kan bruge mit svar :) Al held og lykke herfra!

VH.

Gustav


Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en mega fed brevkasse, den er super"

- Anonym