Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3754 spørgsmål og givet 6366 svar de sidste 13 år
2019-07-27T09:12:41: 2019-07-28T21:37:26: 2

Brevkassespørgsmål

Sex første gang

Indsendt af dreng16 år


Hej

Jeg er en dreng på 16 år, som er meget klar til at have sex for første gang, og jeg føler mig tit meget liderlig. Derfor vil jeg spørge, om I har nogle råd til, hvordan jeg finder en pige der gerne vil, eller om der er nogle apps eller metoder at bruge.

På forhånd tak.

dreng
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2019-07-28T14:02:43 1
Maja

Hej!

Tusind tak for dit spørgsmål. 


Først og fremmest vil jeg spørge dig om du har gjort dig tanker om hvordan din første gang skal være? Vil du have det overstået, så du ikke er jomfru? Eller vil du have sex med en pige, som har betydning for dig?

Hvis du gerne vil have sex med en pige, som du faktisk føler dig på bølgelængde med, kan det måske være en god idé, at tage til nogle fester, så du på den måde kan møde en sød pige. 

Hvis du vil have at det "bare" er sex og ikke mere, kan Tinder (datingapp) være et alternativ. 

Uanset hvad du helst vil, vil en pige gerne føle sig værdsat og det er vigtigt at du ikke udnytter hendes følelser. Du kan starte med at skrive lidt med en pige. Derefter kan du måske invitere pigen over til en filmaften, så i på den måde kan komme tæt på hinanden. Du kan hurtigt mærke på en pige om hun vil have sex, hvis du kysser og kærtegner hende. Du kan opleve, at hun måske ikke er klar til sex første eller anden gang i er sammen, så det er vigtigt at du respektere dette ved at skrue tempoet lidt ned, så hun også føler sig klar. Det vigtigste er at i begge får en god oplevelse. 


Håber at du kan bruge svaret. Jeg ønsker dig al held og lykke med din første gang!


De kærligste hilsner 

Maja


2019-07-28T18:22:26 1
Simone

Hej du,


Dejligt at du føler dig klar til at have sex for første gang. I teenageårene pumper hormonerne løs og det er helt normalt at føle sig liderlig og måske endda også mere end normalt! Jeg vil råde dig til at finde en pige du føler dig tryg ved og vigtigst af alt en pige som føler sig lige så klar til at have sex som du gør. Forelskelse og liderlighed kan nærmest blive en form for sindssyge når det står på, så det er vigtigt at finde en partner der har den samme lyst, så der er ikke er nogen grænser der bliver overskredet :-) Hvad angår apps, så tror jeg de fleste i den kategori har en aldersgrænse på 18 år. Tag dine venner under armen, fest og hyg jer og før du ved af det så møder du en sød pige, der er lige så klar som du er!


Held og lykke :-)


Simone

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusinde tak for at I har lavet sådan en fin og dejlig hjemmeside! Den er super god og svarene er altid ærlige."

- Anonym