Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2019-08-04T13:29:37: 2019-08-06T15:35:39: 2

Brevkassespørgsmål

Udnytter han mig bare?

Indsendt af pige14 år


Hej.

Igår fyldte jeg 14 år og nogen af mine havde inviteret nogen over som jeg så skulle fejre fødselsdagen med. Nå men sagen er at mit crush var der og hele aften lå vi åg nussede. Da det så blev nat valgte de så og sove der hvor vi snavede og han gav mig finger.

Mit spørgsmål er om han måske bare udnytter mig fordi han ved jeg kan lide ham. Men mens vi lå og snavede sagde han os jeg elsker dig.

Håber i gider og hjælpe en meget forvirret mig.

pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2019-08-05T16:56:23 1
Kristiane

Hej med dig 


Jeg kan godt forstå du føler dig forvirret, for det kan være svært at sige, om han udnytter dig eller ej. Jeg vil anbefale dig at forsøge at tage den lidt med ro, og måske snakke med ham istedet for. Fin ud af om i har kemi og om han virkelig kan lide dig. I kan altid blive intime senere, men tror det vil være godt for dig, først at finde ud af om han virkelig er interesseret eller ej. 


Jeg håber mit svar kan hjælpe dig. 

- Kristiane 

2019-08-06T09:07:40 1
Sofie

Hej med dig,

Jeg ved ikke, om du på baggrund af det, du skriver, kan sige, om han udnytter dig. Umiddelbart vil jeg da tro, at han ikke udnytter dig, men at han også rigtig godt kan lide dig. 

Du kan evt. se det an de næste par uger. Hvis han fortsat viser interesse for dig, tror jeg, at han oprigtigt er interesseret i dig :)

Jeg håber, du finder ud af det!

De bedste hilsner,

Sofie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Vil lige slutte med at sige tusinde tak for en fed brevkasse, jeg synes det er så cool at i hjælper så mange unge med deres problemer.."

- Anonym