Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3695 spørgsmål og givet 6293 svar de sidste 12 år
2019-08-05T12:03:25: 2019-08-08T06:37:10: 2

Brevkassespørgsmål

Bolleven

Indsendt af dreng16 år


Hej

Man hører jo tit om at nogle personer har en såkaldt "bolleven" eller "fuckbuddy". Jeg er meget interesseret i at prøve det af, for at se om det er noget, der er spændende og anderledes at prøve og for ligesom at finde ud af, om det er noget jeg har lyst til at have i længere tid. Men jeg tænker, det er lidt nemmere for piger at finde en end for drenge. Så har tænkt lidt over, hvordan jeg skal finde en. Er det tinder eller andre chatrum på nettet eller noget helt tredje, jeg skal bruge for at finde en?

PS. tak for en god brevkasse.

dreng
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2019-08-06T18:36:15 1
Gustav

Hey du! :)

 

For nogle kan en bolleven være en god måde at udforske sin seksualitet sammen med en, som man er tryg med, men som man ikke er forelsket i. Eller også er man bare et sted i livet, hvor man ikke har lyst/mulighed for at være i noget fast.

 

Der er ikke nogen opskrift på at få en bolleven, og så vidt jeg ved er der ikke nogen bestemte hjemmesider eller apps til at skaffe en. Typisk er det noget folk aftaler at blive efter de har været i seng sammen. Det kan være, at de fx mødtes til en fest eller lignende, beslutter sig at have sex og derefter finder de ud af, at det vil de gerne fortsætte med  det. Apps som fx tinder kan også bruges til at komme i kontakt.

 

Hvis du kender andre, som har prøvet det, så kan du prøve at høre mere om deres erfaringer eller prøve at søge lidt på google. Mit bedste råd er bare, at du skal være ærlig med dine hensigter. For at du eller den anden person ikke bliver såret, så er det vigtigt, at man er ærlig med, hvad man ønsker og ikke ønsker.

 

Jeg håber, at du kan bruge mit svar :) Al held og lykke herfra!

VH.

Gustav


2019-08-06T21:07:53 1
Michelle

Hej med dig og tak for dit spørgsmål.

 

Hmmm, jeg har ikke den store erfaring indenfor den verden, men jeg vil alligevel forsøge at besvare dit spørgsmål så godt jeg kan.

Mine tanker omkring det er at jeg tænker at det kan være ret svært som du selv skriver at finde en. Jeg kender ikke lige til nogle online platformer hvor man kan søge sådan noget, Tinder ville være mit bedste bud, men i det at jeg kan se at du er 16 er det nok ikke muligt, da så vidt jeg ved skal være fyldt 18 for at bruge Tinder. 

Mit bedste bud vil være at tage kontakt til nogle du kender lidt i forvejen, som du tænker måske kunne være interesseret i det og så lægge kortene på bordet med det samme om hvad det er du søger. Jeg tænker derudover at du skal være obs. på at der kan opstå følelser i sådan et forhold, en af jer kunne blive mere vild med den anden. Derfor er det vigtigt at sætte nogle klare regler for hvad der er okay og hvad der ikke er okay, måske også aftale at hvis den ene begynder at have følelser for den anden er det vigtigt at snakke om det. 

Held og lykke med din søgen, jeg håber at du kan bruge bare lidt af det jeg har skrevet. De bedste hilsner 

Michelle (-: Hej med dig og tak for dit spørgsmål :-)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej sødeste brevkasse, er super glade for jeres hjælp, hvilket gør jeg igen skriver da jeg står i et dilemma.."

- Anonym