Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2019-08-11T05:51:50: 2019-08-16T07:20:21: 2

Brevkassespørgsmål

P piller

Indsendt af pige16 år


Hej... 

Jeg har været på p piller i snart 3 måneder er i gang med 4. Og her i denne her uge er jeg kommet til at tage søndags pillen i stedet for mandags pillen er i uge to i pakken. Så først uge i pakken tog jeg i den rækkefølge der står. 

Sker der noget ved det? Kan jeg blive gravid af det ?

pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2019-08-14T17:41:07 1
Sofie

Hej med dig,

Som jeg kan læse mig frem til på nettet, har det ingen betydning, i hvilken rækkefølge du tager pillerne i din p-pille-pakke, såfremt du tager den type af p-piller, hvor du tager piller i tre uger og holde pause én uge. 

Jeg er dog bestemt ikke sikker, hvorfor jeg vil anbefale dig at tage kontakt til din læge, så du ved, om det har en betydning, i hvilken rækkefølge du spiser dine piller. Jeg synes, du skal ringe til din læge. Måske kan lægesekretæren hjælpe dig, når du ringer ind :-)

Jeg håber, du finder ud af det.

Kærlige hilsner,

Sofie

2019-08-14T21:10:04 1
Regitze

Hejsa,


Nej, det sker der ikke noget ved. P-pillerne indeholder den samme mængde hormoner pr. pille, så det er ligegyldigt, om du har taget en anden end den du skulle, så længe du får én om dagen. Grunden til dagene står der, er for at hjælpe brugeren med at huske at tage den hver dag, samt for at undgå at man kommer til at tage flere på én dag. 


Mange hilsner fra Regitze

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

"Hej Ungzone! - I nice!"

- Anonym