Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3737 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2019-08-25T04:32:56: 2019-08-30T06:43:30: 2

Brevkassespørgsmål

Mistet mødom

Indsendt af pige18 år


hej brevkasse,

jeg var for nogle dage siden i bad og opdagede derefter at der var noget blodligt blomsterblads lignende stads på mit gulv.

kan det være min jomfruhinde?

vh

pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2019-08-28T14:38:23 1
Michelle

Hej med dig og tak for dit spørgsmål :-) 

Det du spørger om er desværre ikke noget jeg kan svare på. Det ligger udenfor hvad jeg lige ved om kroppen. Jeg tænker at for mit vedkommende lyder det meget underligt, medmindre du har dyrket sex eller en anden fysisk aktivitet som kunne havde forårsaget at den skulle springe, lige inden du gik i bad. Hvis det sker igen, tænker jeg at det er en god ide hvis du kontakter din læge og snakker med ham/hende. Ellers hvis det er noget der går dig meget på så kan du også ringe til din læge og snakke med ham/hende om det. 


Jeg håber at du kan bruge mit svar :-) 


De bedste hilsner 

Michelle 

2019-08-29T10:45:39 1
Iben

Kære du, 

En jomfruhinde er ikke noget, der kan falde ud af dit underliv. Den er en del af dit underliv og sidder altså fast deroppe. Det er sådan set heller ikke en "hinde", men derimod en "krans" eller fold på slimhinden. Der kan komme rifter i jomfruhinden, eksempelvis ved sex, hvilket kan bløde - så det er en mulighed, at blodet kom fra din jomfruhinde. Men det er ikke sikkert.

Blod fra underlivet kan skyldes flere ting. Det kan være en fuldstændig harmløs pletblødning/udflåd, som ikke betyder noget. 

I nogle tilfælde kan blødninger dog være tegn på, at der er noget, der ikke helt er, som det skal være. Det kan eksempelvis være tegn på svamp eller en kønssygdom. Derfor synes jeg, at du skal være opmærksom på, om det sker flere gange - eller om du på en anden måde oplever ubehag dernede. I så fald vil jeg klart anbefale dig at blive undersøgt hos lægen. 

Du kan også sagtens tale med din læge om det, du skriver her, hvis du føler dig utryg omkring det og gerne vil høre, hvad lægen tænker om det. Men jeg ville umiddelbart ikke være bekymret omkring en enkel blødning.

Håber mit svar kan hjælpe dig! Du er altid velkommen til at skrive igen.

Hilsen Iben

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusind tak for denne hjemmeside, i har hjulpet mig ret mange gange bl. a. ved at stoppe en spiseforstyrrelse/depression inden det gik helt galt og meget mere, så tak for det."

- Anonym