Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2019-09-15T05:43:13: 2019-09-16T21:41:10: 2

Brevkassespørgsmål

Svært ved at blive våd

Indsendt af pige17 år


Hej

Jeg har svært ved, at blive våd og ved ikke hvad jeg skal gør? Bliver liderlig, men kan ikke rigtig blive våd.

Jeg er virkelig bange for, at der er noget galt med mig og min krop. 

Også lige noget andet.

Har haft sex 3 gange nu, men bløder efter samleje. Hvad kunne det være? Er det fordi jeg ikke er våd nok?.. 

pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2019-09-16T06:52:35 1
Sandra

Hej med dig

Først vil jeg påpege, at det ikke er ualmindeligt, at det kan være svært at blive våd - også selvom du er liderlig. Mange gange kan ens hoved godt være længere fremme end ens underliv.

Mit bedste råd er at sørge for, at der er nok forspil som tænder dig rigtig meget. Det kan godt tage tid, og mange gange tager det gerne en del længere tid end manden forestiller sig - måske også end du selv på nuværende tid forestiller dig.

Et anden ting du kunne gøre, er at gå til lægen med det. Der kan selvfølgelig være nogle rent fysiologiske årsager til, at det er svært og så vil en læge bedre kunne hjælpe dig. 

Nu skriver du ikke, hvor meget du bløder efter samleje, men blodet kunne skyldes, at du er våd nok og derfor får rifter i skeden, der bløder, når penis kommer ind. Det kunne måske være en hjælp at bruge glidecreme eller kondomer med glidecreme på.

Men igen kan det også være en fordel at gå til lægen, hvis du oplever det længe og flere gange.


Og husk, at det ikke skal være smertefuldt at have sex. Det skal være sjovt og i dit tempo :-) 


Knus
2019-09-16T10:53:29 1
Kristiane

Hej med dig 


For at tage det sidste først, så kan man gode bløde lidt hvis der laves ridser i huden i underlivet, hvis ikke man er våd nok. Hvor våd man er, er meget individuelt og derfor behøves der ikke nødvendigvis at være noget galt med dig. Men selvfølgelig hvis du er bekymret, så gå til lægen og bliv tjekket. Dog tror jeg at glidecreme kunne være en løsning, når du har samleje. Jeg vil derfor anbefale at du starter med at bruge glidecreme under samleje, og hvis så ikke løsningerne stopper, så ville jeg tage til lægen. 


Jeg håber du kan bruge mit svar. 

- Kristiane 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Først og fremmest tak for en rigtig god brevkasse. I giver mange gode råd, og nu skriver jeg til jer, da jeg har brug for et godt råd til min situation"

- Anonym