Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2019-09-16T18:33:07: 2019-09-19T17:02:59: 2

Brevkassespørgsmål

Onani udenfor, er det okay?

Indsendt af dreng21 år


Jeg har simpelthen den største træng til at onanere udenfor, hvis jeg f.eks. går en tur ude i skoven, ved søen eller sådan nogle steder. Når jeg gør det, så prøver jeg selvfølgelig og skjule mig, så ingen ser det.

Er det okay? hvordan kan jeg blive ved med, at gøre det og ikke have dårlig samvittighed over det? Og hvis det ikke er okay, hvordan kan jeg så få det stoppet?

Vil der ske noget hvis man bliver opdaget i det? Har i nogen tips til hvordan man bedst gør det, bla. hvad man skal gøre med sæden og ellers andre gode råd?

dreng
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2019-09-19T10:23:36 1
Gustav

Hey du!

 

Helt generelt, så er det fedt, at du er nysgerrig og prøver grænser af, når det gælder sex (og deri onani), men også godt, at du tænker dig om, så du ikke kommer galt af sted.

 

Du spørger, om det er ok at onanere udenfor. Det er et svært spørgsmål, og jeg kunne forestille mig, at folk ville svare forskelligt til det spørgsmål. Nogle er sikkert helt ok med det, mens andre synes, at det er meget grænseoverskridende.

Jeg vil sige, at det som du særligt skal være opmærksom på er, at du ikke krænker andres blufærdighed. Så du skal være helt sikker på, at du er alene og hvis der skulle komme nogle forbi, at de så ikke opdager dig. Du kan derfor ikke gøre det midt på stien i en skov, på en åben græsplæne eller lignende. Hvis du bliver opdaget, så kan du risikere, at politiet bliver involveret. Blufærdighedskrænkelse straffes med bøder eller fængsel op til 2 år - hvis du bliver opdaget af et barn, så kan du endda risikere fængsel på 4 år.

 

Hvis du gerne vil stoppe med det, så synes jeg, at du skal prøve at sætte dig ned og være ærlig overfor dig selv. Hvad er det ved at onanere udenfor, der tænder dig så meget? Hvad giver det dig? Og kan jeg finde det andre steder? Kunne det være nok, at det bare blev en fantasi?
Jeg ved ikke, hvor meget den her lyst fylder hos dig. De fleste af os kan godt have nogle fantasier, men formår stadig at kunne lukke ned for det og bare lade det være en fantasi. Hvis du føler, at du ikke kan det, så kunne du overveje at søge råd hos din læge eller alternativt de sexologiske kliniker, der findes i alle regionerne i landet. De kan guide dig og give dig gode råd :-)

 

Håber du kan bruge mit svar! Al held og lykke herfra! :)

VH.

Gustav


2019-09-19T11:16:58 1
Regitze

Hejsa


Det eneste problem der KAN være ved at onanere i det fri, er hvis du bliver opdaget af nogle, som føler sig krænket/forulempet over at have set dig. I så fald kan de melde dig for blufærdighedskrænkelse. Dette vil jeg dog mene er usandsynligt, særligt hvis du sørger for at være diskret, når du gør det. Jeg tror de fleste mennesker bare ville grine lidt af det og ignorere det :-)

I forhold til, at du får dårlig samvittighed over det, tror jeg det måske det er meget normalt. Onani er en privatsag, som mange er lidt flove/skamfulde over, og hvis du også er lidt nervøs over, om det du gør er okay, så kan jeg godt forstå din dårlige samvittighed. Der er dog ikke grund til at have dårlig samvittighed! Der er intet galt med at onanere, alle gør det, og så længe du ikke generer nogle, så kan du bare give den gas. 

Jeg håber du kunne bruge svaret. 

Mange hilsner fra Regitze 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Tak for en super dejlig brevkasse"

- Anonym