Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2019-12-13T04:29:56: 2019-12-17T15:01:43: 1

Brevkassespørgsmål

Min kæreste er jomfru

Indsendt af pige15 år


Hej!

Jeg er en 15 årig pige, der har haft en fair mængde drenge med i sengen. Min kæreste derimod er jomfru. Det har jeg selvfølgelig intet imod, men jeg føler ikke min erfaring er tilstrækkelig nok, til at kunne tage hans mødom. Jeg har vist ham, at jeg er lidt bange ved tanken, men jeg ved selvfølgelig også at han gerne vil. Jeg vil gerne gøre det specielt for ham, men jeg har den her underlige frygt for, at det går galt. Jeg er klar over, at det nok kommer til at blive akavet og underligt, men er der ikke en måde man kan undgå det på? 

Tak på forhånd 
pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2019-12-16T08:31:01 1
Regitze

 Hejsa, 


Jeg kan godt forstå du gerne vil give ham en god første oplevelse, og det er så fint, at du har snakket med ham om det også. Jeg kan også godt forstå du er bange for om det bliver underligt eller akavet, men jeg tænker at så længe I begge to gerne vil, så kan det ikke gå helt galt. I er kærester og vil gerne have hinanden, så måske du/I skal fokusere mere på det, og lade være med at lægge så meget energi i, om det bliver akavet - og bare gøre hvad der falder jer naturligt i situationen. Hvis du/I pludselig oplever, at det føles akavet, så er det vel heller ikke værre end at I kan grine lidt af det, snakke om hvad der skete og lade det ligge. Sex er selvfølgelig en "seriøs ting", men på den anden side er det heller ikke mere seriøst - så længe I begge er med på hvad der foregår. 

Jeg håber du kunne bruge mit svar, og ellers er du altid velkommen til at skrive ind igen :-)
Mange hilsner fra Regitze 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym