Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2019-12-21T16:33:14: 2019-12-26T14:19:36: 2

Brevkassespørgsmål

Gardnerella

Indsendt af dreng23 år


Hej. Jeg var sammen med en pige for noget tid siden, hun kontaktede mig så og fortalte hun havde fået gardnerella og at jeg skal i behandling også. Egen læge siger nej? Hun fik det meget dårlig med kvalme og svedeture siger hun. Hvad skal jeg gøre? Mvh en spørger.
dreng
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2019-12-23T04:09:20 1
Regitze

 Hejsa, 


Din læge har ret, du skal ikke i behandling. Gardnerella smitter ikke, det er en tilstand som kun forekommer i en kvindes skede. De piller hun har fået imod det kan godt give kvalme og andre ubehagelige bivirkninger, men du skal ikke have medicin. 


Mange hilsner fra Regitze

2019-12-23T08:10:16 1
Kamilla

Hej med dig,

Jeg forstår godt at du bliver forvirret ved at få forskellige informationer. Personligt ville jeg stole på, at min læge har styr på denne type spørgsmål, og derfor ser jeg ingen grund til, at du handler på det. Jeg har ikke så meget viden på området, men så vidt jeg kan læse mig til, er der tale om en vaginal infektion og ikke en seksuelt overført infektion - hvilket understytter din læges udtalelse. 

Jeg håber mit svar kan hjælpe. 

Venlige hilsner Kamilla.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg vil lige i starten pointere at jeg elsker den måde i støtter og kommer med tip til unge med problemer."

- Anonym