Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3737 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2019-12-27T13:08:33: 2019-12-29T13:09:30: 2

Brevkassespørgsmål

Bliver ikke våd

Indsendt af pige19 år


Hej, 

Jeg er en pige på 19 år der har en kæreste og vi har været sammen i 2 måneder. 

Jeg har de sidste 2-3 uger ikke kunne blive våd lige meget hvor langt forspil vi har. Og når vi endelig kan have sex sidder han gerne fast oppe i mig 

Hvad er der galt med mig? 

pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2019-12-28T09:06:07 1
Anne

Hej 


Det lyder ikke som nogen rar oplevelse. Hvis du ikke bliver våd selvom du tænder på ham og har lyst til sex, kunne det være en god ide at tage til læge. Jeg har ikke forstand på, hvorfor du ikke bliver våd, men det lyder underligt, hvis I har lange forspil og han "sidder fast". Hvis du synes det er pinligt at tage til læge med, har de fleste læger telefontid. Så kan du ringe ind og snakke med din læge/en sygeplejerske - det føles måske mindre grænseoverskridende. 


Jeg håber, du finder ud af det 


Mvh Anne
2019-12-29T01:09:02 1
Sofie

Hej med dig,

Jeg tror bestemt ikke, der som sådan er noget galt med dig, for jeg tænker umiddelbart, der kan være flere årsager til, du ikke bliver våd. Kroppen er af og til en underlig størrelse :-) 

Jeg er dog ikke læge, og mit råd til dig er derfor at få bestilt en tid hos din læge. Han eller hun kan helt sikkert give dig svar på din problemstillingen, og evt. hvad der kan gøres ved det.

De bedste hilsner,

Sofie


Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..for det første vil jeg takke en million gange for jeres side og hjælp. Den har hjulpet mig til at få hjælp med både selvmords tanker, stoffer og familieproblemer, og har virkelig ændret mit liv 100%"

- Anonym