Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4093 spørgsmål og givet 6701 svar de sidste 14 år
2020-01-25T07:15:14: 2020-01-28T13:12:25: 2

Brevkassespørgsmål

Skal jeg gøre det?

Indsendt af pige13 år


Kære brev kasse for et par dage siden begyndte jeg at skrive med en dreng, han spurgte om jeg ville give ham et bj for 2000 kr. Jeg har tænkt over det, men jeg ved ikke rigtigt. Jeg er jomfru og virkelig dårlig til sådan noget, men jeg jo også 13 år(meget snart 14) så nogen gange kommer tanken om sex ind over mig. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre hjælp
pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2020-01-27T01:03:50 1
Michelle

 Hej med dig og tak for dit spørgsmål (-: 

Først og fremmest synes jeg at du skal takke nej tak til det tilbud. Jeg synes faktisk ikke at det er helt okay at spørge dig efter sådan noget og jeg er også ret sikker på at hvis du gjorde det, ville du ikke få pengene alligevel. 

Jeg synes at du skal tage det stille og roligt og i dit eget tempo, du skal nok nå at udforske det hele, men det skal gøres på dine betingelser. Som du skriver så er du 13 snart 14, og tanken om sex dukker op en gang i mellem, hvilket jo er helt normalt. Du skal bare tage dig tid til at tænke over hvad du vil og ikke vil, hvad du har lyst til. 

Jeg synes du skal tage den med ro og tage dig tid til at finde ud af hvor du er i forhold til det sexuelle, er du klar, er du ikke klar, er der noget du er klar til og uanset hvad du finder ud af er det helt normalt. 

Jeg håber at du kan bruge mit svar! 

 

De bedste hilsner 

Michelle :-)

2020-01-27T03:43:57 1
Gustav

Hey du!

 

Jeg synes bestemt ikke, at du skal gøre det. Som du selv skriver, så er du 13 år, og derfor begynder interessen for sex at dukke op. Det er helt naturligt. Det er en del af det at komme i puberteten.

 

Grunden til, at jeg ikke synes, at du skal gøre det er, fordi jeg synes, at du skal vente. Vente til du møder en, som du kan lide og som du stoler på. For sex handler ikke om at være god eller dårlig - det handler om at være intim med en anden person, og det kræver, at man har tillid til hinanden, at man kender sin egen krop og at man ved, hvad man har lyst til. Selvom tanken om sex begynder at komme, så er du stadig ung og du skal ikke nå noget.

 

Samtidig så skriver du, at den her fyr er en, som du begyndt at skrive med. Jeg tager derfor et gæt: du har ikke mødt ham i virkeligheden. Det er ikke naturligt for en dreng at tilbyde 2000 kr. for et blowjob. Derfor kunne jeg godt frygte, at han lyver om sig selv. Sex er ikke noget, som man skal have betaling for, og 2000 kr. er mange penge.  Så jeg vil bare også sige, at jeg synes, at du skal passe på dig selv.

 

Sex er smukt og spændende, men du skal huske at passe på dig selv. Mærk dine egne grænser, følg din mavefornemmelse og gør det med en, som du kan lide.

Jeg håber, at du kan bruge mit svar :) Al held og lykke herfra!

VH.

Gustav

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

Eftervirkninger af sex?

Hej med jerJeg var i byen i lørdags, hvor byturen endte med, at jeg tog med en fyr hjem. Vi havde s...

kæreste spørgsmål

hej jeg er en pige på 13 år er det lovlidt at blive kærester med en 16 årige dreng....

At tænde på mærkelige ting

Hej ungzone er det mærkeligt at tænde på når piger rører eller dutter ens næse. ...

hvad er orgasme?

Hej ungzone. Jeg er en 14 årig pige der aldrig har haft sex før. Jeg er meget i tvivl om hvordan m...

Spiral eller p-piller

Jeg vil gerne have spiral eller p-piller, da jeg synes at det er en nemmere præventionsmetode end k...

Min klitoris gør ondt

HejSagen er den at når min kæreste slikker mig, så gør min klitoris nogle gange ondt. Det er nå...

Den første gang

Hej UngzoneMin flirt og jeg var sammen igår og så film sammen, med tiden bliver stemningen noget m...

Virkelig liderlig, og konstant lyst til samleje med veninde!

Jeg er en dreng på 14 år som er meget liderlig og har konstant tanker om samleje. Jeg har ikke mis...

Positiv klamydiatest - men jeg er i et parforhold?

Kære Brevkasse,Jeg har været i fast parforhold med min kæreste i snart 1 år nu. Min kæreste er ...

"Først og fremmest tak for en rigtig god brevkasse. I giver mange gode råd, og nu skriver jeg til jer, da jeg har brug for et godt råd til min situation"

- Anonym