Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2020-02-04T07:17:28: 2020-02-05T16:58:42: 1

Brevkassespørgsmål

Jeg har haft ubeskyttet oralsex

Indsendt af pige12 år


Hej

Jeg har haft ubeskyttet oralsex med min kæreste. Er det muligt at få en kønssygdom i munden. Mit tandkød er begyndt at gøre meget ondt efter episoden. 

Hvad skal jeg gøre?

Vh en meget undrende pige på 12

pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2020-02-05T01:16:14 2
Regitze

 Hej med dig,

Ja, det er muligt at få kønssygdomme i munden, hvis din partner er smittet med en kønssygdom. Hvis du er nervøs for, om du muligvis er blevet smittet, kan du høre din kæreste om han har nogle sygdomme, og ellers kontakte din læge, så du kan blive undersøgt. Alene det at du er opmærksom på om du er blevet smittet kan godt gøre, at du faktisk får ondt i munden - selvom du måske ikke er smittet. Din hjerne kan godt komme til at fremprovokere smerter, selvom du ikke fejler noget. Men uanset hvad, er det en god idé at få det tjekket, hvis du er i tvivl. 

For at undgå at frygte smitte, kan I bruge kondom eller slikkelap (til kvinders underliv). 

Jeg håber du kunne bruge svaret, og ellers er du altid velkommen til at skrive ind igen. 

Mange hilsner fra Regitze 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg brugte jeres råd, om at jeg skulle ses med ham, og det har vi gjort et par gange siden. Føler det kun går frem ad, tak for det"

- Anonym