Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6524 svar de sidste 13 år
2020-02-28T18:42:54: 2020-03-04T14:30:06: 1

Brevkassespørgsmål

Kan ikke onanere

Indsendt af pige13 år


Hej jeg er en pige på 13 år og har et problem med at onanere. Jeg kan ikke få en finger op i min skede, for det gør alt for ondt og det føltes som om min finger bare bliver presset ud igen. Har søgt på hvad man skal gøre, men det eneste jeg kan finde er at man skal slappe af. Jeg er helt afslappet hver gang og har evt. sat musik på for at slappe bedre af. Har nu forsøgt i nogle måneder, men gør stædig lige så ondt hver gang. Begynder også at være bange for at jeg ikke kan få en penis op. Hvad skal jeg gøre for at kunne onanere uden at det skal gøre ondt?
pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2020-03-04T02:02:55 1
Regitze

 Hej med dig,

Jeg kan godt forstå det er frustrerende, at du ikke føler at du kan onanere ordentligt. Det kan være du skal prøve at vente lidt med at bruge fingeren oppe i skeden, og i stedet starte med at røre dig selv udenpå, omkring klitoris. Det kan godt gøre ondt de første gange der skal indføres noget i skeden, og det kræver som regel at man er afslappet, tryg samt at man er opstemt så man bliver mere elastisk og våd. Hvis du bruger noget tid på at kærtegne dig selv på andre måder udenpå først, kan det være det er lettere at bruge din finger bagefter. 

Jeg håber du kunne bruge svaret, og ellers er du altid velkommen til at skrive herind igen. 

Mange hilsner fra Regitze

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

"Hej! Først vil jeg gerne sige at i er fantastiske og jeg læser herinde dagligt!"

- Anonym