Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2020-04-26T10:18:53: 2020-04-27T17:36:17: 2

Brevkassespørgsmål

Alt for stor hemmelighed

Indsendt af pige13 år


Kære Ungzone...

Jeg er en pige på 13 år, jeg er meget moden jeg fik min mens da jeg var 11 år og jeg går i en klasse som ikke er moden de leger stadig med dukker og bamser. Derfor har jeg ikke som sagt venner som jeg snakker med jeg har venner der er omkring 14-15 år...

Men det hele startede med at jeg en dag finder en sød fyr på instagram og vi skriver lidt så får jeg hans snap osv.. vi begynder med at skrive på snap rigtig meget! Han er 15 år.. Men så går der en uges tid og han spørger om jeg vil mødes med ham i Herning der hvor han bor.. Jeg siger ja. Men mine forældre må ikke finde ud af det, så jeg løj over for dem hvor jeg skulle hen, jeg sagde jeg skulle hjem til min veninde og sove. Men jeg tog et tog til Herning og mødes med ham fyren. Vi mødes så og vi hyggede os, havde det sjovt, grinte, spister på mcD så bliver klokken nok ca. 20:00 så tager vi hjem til ham (han er alene hjemme hele weekenden) når vi kommer hjem til ham så vælger vi at se Netflix osv. (om dagen så krammede vi og holdte i hånd). 

Vi var færdig med at se Netflix. Vi kommer så til at kysse på hinanden, røre lidt forskellige steder osv... Han ender med at give finger og vi tager noget af tøjet af.. Vi nusser hinanden på ryggen og lidt på kroppen, han begynder at kysse mig mere og vi snaver også.. Men vi falder nok i søvn klokken 2:00 

Jeg er kommet hjem til mig selv mine forældre har ikke opdaget noget! Men jeg ved ikke om jeg skal sige det fordi de vil jo bliver helt vildt skuffet på mig og jeg vil nok få en alvorlig straf.

Hvad skal jeg gøre!  

pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2020-04-27T12:31:08 1
Iben

Kære du, 

Jeg kan godt forstå, at det er en svær beslutning, om du skal fortælle dine forældre det eller ej. De vil jo nok blive vrede over, at du har løjet, som du også selv skriver. Omvendt vil de nok også være glade for, at du alligevel vælger at fortælle dem sandheden. De har jo trods alt selv været unge og ved, at man nogle gange gør nogle ting, som ens forældre måske ikke lige synes, man skal gøre.

Jeg tænker derfor, at du skal mærke efter hos dig selv, om du har brug for at fortælle dem sandheden. Hvis du har dårlig samvittighed over at have løjet, kan det jo hjælpe rigtig meget at fortælle dem det. Jeg husker selv, at jeg kunne have meget ondt i maven over at have løjet for mine forældre, da jeg var yngre. Jeg valgte ikke altid at fortælle dem sandheden, men den dårlige samvittighed var til gengæld så slem, at jeg ikke gjorde det igen!

Jeg synes derfor også, at du skal overveje, om det er noget, du vil gøre igen (altså mødes med en dreng uden at sige det til dem). For det er selvfølgelig ikke så smart, hvis du f.eks. går rundt med dårlig samvittighed, eller hvis du lyver for dem, og de så finder ud af det. For så kan du nok godt regne med, at de bliver en hel del mere vrede, end hvis du selv fortæller dem det. Så mærk efter, om det er noget, du vil fortælle dem - og om det er noget, du måske skal undgå at gøre igen. Hvis du gerne vil mødes med ham fyren igen, synes jeg i hvert fald, at det er en god idé at tale med dine forældre om det først :-)

Jeg håber, mit svar kan hjælpe dig. Du er altid velkommen til at skrive igen!

Hilsen Iben

2020-04-27T02:08:51 1
Regitze

 Hejsa,

Jeg kan godt forstå du er forvirret omkring, hvad du skal stille op i forhold til dine forældre, men jeg synes det er rigtig flot, at du ønsker at tage dig af det! Jeg kan også godt forstå du frygter at de blive sure og skuffede, og det kan også godt være de vil blive det, fordi du har løjet overfor dem. Men på den anden side, er det rigtig modent og sejt af dig, hvis du fortæller dem sandheden om hvor du i virkeligheden tog hen, og samtidig siger at du har dårlig samvittighed og undskylder for at have løjet overfor dem. På den måde kan I have en snak om, hvordan I fremover kan have en åben og ærlig dialog om den slags ting, så du ikke føler du er nødt til at lyve overfor dem. 

Jeg håber I kan få en god snak, og at dine forældre vil være forstående. Jeg håber du kunne bruge mit svar, og ellers er du altid velkommen til at skrive herind igen :-)

Mange hilsner fra Regitze 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd"

- Anonym