Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6351 svar de sidste 13 år
2020-04-30T18:07:13: 2020-05-04T23:03:41: 2

Brevkassespørgsmål

Sex med min klassekammerat

Indsendt af dreng15 år


Jeg gik i skole med en sød fyr.  Jeg var vild med ham. Vi gik på skolens wc. Og røre ved hinanden. Vi kysser, der sker noget i mig. Men ved ikke hvad jeg skal sige til ham. 
dreng
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2020-05-02T01:13:14 1
Rebecca

 Hej

Din besked er uklar om hvad du gerne vil have råd om? Jeg kan forstå, at du er vild med en fyr hvor i kysser, men så sker der noget i dig. Hvad er det der sker? Er det en behagelig følelse? En forelskelse? En tvivl om han ikke vil mere med dig end det? Eller noget helt andet? Hvis du er vild med ham og du kan mærke at han er det samme, så synes jeg helt klart at du skal fortælle ham hvad du føler. I har jo kysset og rørt ved hinanden, så ud fra det lyder det da til at han helt sikkert har en tiltrækning til dig og måske har han det på nøjagtig samme måde, men ikke selv ved hvad eller hvordan han skal sige det. Hvis i begge to ikke kan sige noget til hinanden, så går i bare begge rundt i uvished - Nogle gange skal man være den første og når man åbner sig op så finder man ud af om personen har det på samme måde som en eller ej. Og hvis det er omvendt, at du kun har en fysisk tiltrækning til ham og intet mere, så synes jeg det kun vil være fair, at fortælle sandheden - så ingen render rundt med falske forhåbninger.
Jeg håber du fik svar på dit spørgsmål og ikke så skriv endelig igen. 

Vh. Rebecca 

2020-05-04T09:22:08 2
Gustav

Hey du!


Det lyder dejligt, at du har fundet en fyr, som du synes er sød, men jeg forstår godt, at det kan være forvirrende, hvad du så skal gøre.

 

Du skriver ikke meget i dit brev, men jeg får indtrykket, at du ikke har haft kontakt med ham efter kysset. Hvis du har hans facebook, snap, nummer eller lignende, så kunne du jo skrive til ham der. Spørg ham, hvordan han har det i disse tider, hvad han laver osv. Du ved, hold det nede på jorden og lad samtalen lidt køre af sig selv.

 

Hvis I bor tæt på hinanden, så kunne du også spørge, om han har lyst til at gå en tur. I skal selvfølgelig holde lidt afstand, men derfor kan I jo godt gå et sted hen og snakke eller sætte jer i en af jeres haver og hænge ud.

 

Når I ligesom har en snak op at køre, så kan du jo prøve at tage kysset op og få snakket om det - hvis du altså har behov for det. Det kan også være, at du hellere føler for, at I bare snakker/hænger ud og så ser, hvad der sker ud fra det. Det kan din mavefornemmelse bedst bestemme.

Men siden I nu har kysset og rører ved hinanden, så virker det til, at han også er interesseret i dig. Så jeg tror bare, at du skal tage en dyb indånding og så hoppe ud i det :-)

 

Håber at du kan bruge mit svar :) Al held og lykke herfra!

VH.

Gustav

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Tak for jeres hjælp så utroligt mange gange før!"

- Anonym