Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6351 svar de sidste 13 år
2020-05-12T12:48:52: 2020-05-16T18:54:21: 1

Brevkassespørgsmål

Jomfru eller ikk

Indsendt af pige29 år


Hej jeg har været sammen med en fyr i et stykke tid og vi har prøvet at have samleje, men han har aldrig kommet helt ind i mig. Og jeg har altid været meget stram og han har haft svært ved at komme ind i mig. Men sagen er den at jeg ska giftes om et år og er bange for at jeg ikk bløder og min mand finder ud af at jeg ikke er jomfru. Da jeg er muslim er det vigtigt at man er jomfru. Jeg er meget bange og tænker meget på det. Kan han mærke at jeg ikk er jomfru og kan jeg gør noget så han ikk får mistanke? Kan lægen sige at man er jomfru selvom man ikk er.?
pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2020-05-16T05:02:34 1
Kamilla

Hej med dig,

Jomfruhinden kan springe på mange andre måder, end når man har sex - fx ved sport. Desuden er det meget forskelligt, om man bløder under første samleje eller ej og tilmed nævner du også, at du altid har været meget stram. Så alt i alt tvivler jeg på, at man vil kunne bemærke, hvis du ikke er jomfru. Dog er det min subjektive vurdering. Derudover aner jeg ikke om lægen vil eller kan undersøge det yderligere. 

Venlige hilsner 

Kamilla 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusind tak for hjælpen så mange gange før!"

- Anonym