Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3490 spørgsmål og givet 6012 svar de sidste 12 år
2020-05-28T09:04:16: 2020-06-02T00:05:54: 1

Brevkassespørgsmål

Orgasmer og finger

Indsendt af pige13 år


Jeg jeg er en pige og 12 år onanere hver 2. Dag syndes det er dejlig men har ikke en finger op for di kan ikke. så gnider mig bare op af min seng. Men vil gerne have nået op eller sådan når men hved ikke hvad eller hvordan. Har skravet om der her før men der er ikke blevet svaret man håber at i vil svare og skrive nogle ting man kan onenere med hilsen en pige på 12
pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2020-06-02T12:04:46 2
Tia

 Hej med dig,

Onani er helt normalt, og specielt i alderen når man nærmer sig puberteten, hvilket du jo gør. Det er helt naturligt i din alder at blive nysgerrig på sin egen krop og få lyst til at udforske den.

Det er dog forskelligt, hvad man gør, og hvad man kan lide. Det vigtigste ved at onanere er, at det skal føles rart. Så det er svært for os at nævne specifikt, hvad du skal gøre eller bruge. Det er op til dig at prøve dig frem med, hvad der er rarest for dig. Det kan godt være, at du skal prøve dig frem nogle gange, før du finder ud af, hvad der er rarest. Jeg vil bare lige gøre dig opmærksom på, at du skal huske hygiejnen. 

Hvis du stadig er forvirret og ønsker hjælp og stille spørgsmål, er det en god idé at se mere på www.sexlinien.dk.


Jeg håber, du finder ud af det.

Kærligst Tia

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej! Først vil jeg gerne sige at i er fantastiske og jeg læser herinde dagligt!"

- Anonym