Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3435 spørgsmål og givet 5923 svar de sidste 12 år
2020-06-20T16:32:43: 2

Brevkassespørgsmål

Drenge om piger som er virgin’s

Indsendt af pige17 år


Hey

Jeg er en pige på 17 år og er stadig jomfru. Jeg tænker ofte på, hvad drenge synes om piger som er virgin’s, og om det er et turn-off ift. at starte en flirt/forhold!

Håber I vil svare på dette:)

pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2020-06-21T12:13:59 1
Rebecca

 Hej

Jeg tror det er forskelligt fra person til person. Nogle synes det er nederen mens andre synes det er vild fedt at være sammen med en jomfru. Jeg tænker at hvis du møder en der kan lide dig for den du er så tror jeg ikke det har en så stor betydning om du er jomfru eller ej. Jeg vil bare råde dig til at være ærlig omkring at du er det, så du ikke bliver såret ved at en person er sammen med dig for noget du ikke er. Men der er intet galt i at være jomfru som 17-årige. Jeg kender folk der først mistede deres mødom da de var 19+ selvom de havde flirts inden da. I sidste ende handler det hele om hvornår du er klar til at være sammen med en fyr og at der ingen der skal presse dig til noget du ikke er klar til. Der er ingen skam overhovedet i at vente til at man er klar. 

Jeg håber du fik svar på mit spørgsmål og hvis ikke er du velkommen til at skrive igen. 

Vh. Rebecca :-)


2020-06-23T08:41:04 1
Kamilla

Hej med dig,

Personligt har jeg mødt forskellige holdninger til spørgsmålet. Nogle synes det er er fedt, at partneren er jomfru, og andre vil synes det modsatte er spændende. Man kan jo så spørge sig selv, hvorvidt han er umagen værd, hvis du bliver fravalgt, fordi du er jomfru. Forhåbentlig vejer den personlige relation mere end, hvorvidt man er jomfru eller ej, hvis man ønsker et forhold til en anden. 

Jeg håber mit svar kan hjælpe,

Venlige hilsner Kamilla

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusind tak for denne hjemmeside, i har hjulpet mig ret mange gange bl. a. ved at stoppe en spiseforstyrrelse/depression inden det gik helt galt og meget mere, så tak for det."

- Anonym