Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2020-06-21T18:33:12: 1

Brevkassespørgsmål

Alle behov opfyldt?

Indsendt af pige21 år


Hejsa

Er en kvinde på 21 år, og jeg har en skøn kæreste som jeg er rigtig glad for.

Han opfylder alle mine behov for nærhed og tryghed, og det er jeg virkelig glad for.

Men jeg har i lang tid været stærkt seksuelt tiltrukket af en anden mand, som jeg var gode venner med.

Jeg har ikke gjort noget ved min tiltrækning af den anden mand, og jeg har endda brudt kontakten til ham, for at være sikker på at der ikke skulle ske noget.

Jeg har en side af mig selv der har behov for nærhed og tryghed (ikke noget seksuelt) og så har jeg en anden side, der er meget passioneret omkring sex, og jeg har et stort behov for lidenskabelig sex.

Mit problem er, at min kæreste kun opfylder behovet for nærhed og tryghed. Vi har sex, men der er ikke rigtig nogen lidenskab omkring det mere. Vi har været sammen i snart 5 år, og i starten havde vi fantastisk sex.

Men nu, er det som om det bare kører lidt på rutinen, og jeg tror også det er derfor jeg er blevet tiltrukket af en anden mand, for min tiltrækning af ham er kun på seksuelt niveau. 

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, min kæreste og jeg har prøvet at pifte vores sexliv lidt op, med forskellige ting (sexlegetøj osv.) men det hjælper ikke rigtigt.. 

Mit spørgsmål er så:

Hvad kan jeg gøre for at få et mere lidenskabeligt sexliv med min kæreste? Kan jeg overhovedet gøre noget?

Tak på forhånd


Hilsen 

Mig

pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2020-06-25T09:23:50 1
Benedicte

 Hej du,

Tak for dit spørgsmål og din ærlighed. Jeg tror faktisk, at rigtig mange oplever det præcis samme, som du her beskriver. Det er desværre også derfor, at mange ender ud i utroskab, så jeg synes bestemt, at du har håndteret det hele på en meget flot og moden måde. For at besvare dit spørgsmål meget kort, så ja - jeg tror bestemt, at du kan gøre noget, for at få et mere lidenskabeligt sexliv med din kæreste. Hvordan tror jeg til gengæld, at der er mange svar på, men jeg vil her forsøge at give dig mit. Jeg har selv været sammen med min mand i over syv år, og forstår derfor godt din frustration til tider. For det første forstår jeg det som om, at du har prøvet at snakke med din kæreste om problemet, eftersom I allerede har prøvet nye ting. Det ville være mit første råd, eftersom I så kan skabe en tillid og åbenhed omkring emnet, så I begge kan få det, som I gerne vil have. Du nævner selv sexlegetøj, men andre ting kan jo også være sted og tidspunkt, da nogle finder det for trivielt at have sex de samme steder eller på de samme tidspunkter. Dernæst er hver jeres roller i sexlivet også vigtige, da man kan blive tændt forskelligt på dominans og hvem der tager initiativ og lignende.

Det næste råd, som jeg vil forsøge mig med er, at intimitet ikke starter ud i soveværelset. Du beskriver, at din kæreste opfylder dine behov for nærhed og tryghed, hvilket jo er fantastisk. Dog kan det til tider være, at den seksuelle intimitet og nærhed skiller sig ud fra den mere kærlige slags. Derfor ville et fokus på dette måske hjælpe, hvis det startede ud allerede ved spisebordet eller lignende. Jeg ved eksempelvis, at man kan få spil med spørgsmål, som hjælper til den slags. Meget af det jeg beskriver her, er du nok allerede klar over, og som sagt kan det være svært at besvare dit spørgsmål. Jeg håber dog, at du vil blive ved med at søge viden og erfaring om, hvordan I kan holde gnisten i live. I langvarige forhold kan det være svært at opretholde den samme passion, som man har i starten, men det er vigtigt at overveje, hvilke af disse "behov" der er vigtigst for dig - sex eller tryghed? I perioder kan det godt virke som om, at livet ville være bedre med regelmæssig, passioneret og tilfredstillende sex, men sandheden er, at det er svært at vedligeholde det hele livet - især med en enkelt partner. Det eneste du kan gøre er, at blive ved med at prøve og opsøge viden fra forskellige steder. Måske I kan tage kurser eller læse bøger om, hvordan man holder gang i sexlivet og huske på den lyst i et forhold, hvor der er gået hverdag i den. Jeg ønsker jer al held og lykke, og håber, at det lykkes jer at holde gang i den fantastiske relation, som det lyder til, at I har sammen. Du er selvfølgelig altid velkommen til at skrive igen, hvis du får brug for hjælp.

- Benedicte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

Min klitoris gør ondt

HejSagen er den at når min kæreste slikker mig, så gør min klitoris nogle gange ondt. Det er nå...

Den første gang

Hej UngzoneMin flirt og jeg var sammen igår og så film sammen, med tiden bliver stemningen noget m...

Virkelig liderlig, og konstant lyst til samleje med veninde!

Jeg er en dreng på 14 år som er meget liderlig og har konstant tanker om samleje. Jeg har ikke mis...

Positiv klamydiatest - men jeg er i et parforhold?

Kære Brevkasse,Jeg har været i fast parforhold med min kæreste i snart 1 år nu. Min kæreste er ...

Er jeg god nok?

Hej jeg er en dreng på 15 og er i tvivl om min pik størrelse jeg føler ikke den er lille når jeg...

Tænder på ældre mænd

Kære brevkasse, tak fordi jeg kan skrive til jer!Jeg er 19 år gammel og har stor set altid været ...

skal jeg blive testet for klamydia?

HejJeg har lige fået at vide af min veninde, at hun er blevet smittet med klamydia af sin eks-kære...

Køb af sexlegetøj

Hej Ungzone.dkJeg har et spørgsmål omkring køb af sexlegetøj. Jeg kunne godt tænke mig at købe...

Sex med fremmede

Hej, jeg er en pige på 16 år. Den 3 juli 2021, havde jeg sex med en mand hjemme hos ham da jeg var...

"Ps. I gør et fantastisk arbejde! Tak for det"

- Anonym