Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3483 spørgsmål og givet 6003 svar de sidste 12 år
2020-07-12T19:20:54: 1

Brevkassespørgsmål

Hvordan har drenge det med en piges krop?

Indsendt af pige17 år


Hej. Jeg er en pige på 17 år, og jeg er stadig jomfru, da jeg er meget usikker på min krop, og om fyre godt vil mig, selvom at jeg har lidt på side benende. 

Jeg er en rigtig sød pige, og er mig selv, men det er aldrig mig som der score den søde fyr, det er altid mine tynde veninder som gør det. 


Så mit spørgsmål er, tænker drenge meget over en piges krop, hvis man gerne vil have et forhold med dem? 

Hilsen pige på 17 år. 

pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2020-07-13T11:07:39 1
Kamilla

Hej med dig,

Jeg kan godt forstå, at du føler dig usikker på din krop. Det er bestemt ikke unormalt at mange piger har det sådan i ungdomsårene - også de som er tynde kan have det på samme måde som dig.

Som mennesker er vi hver især forskellige. Dette gælder også drenge og deres præferencer i forhold til kvindekroppen. Altså vil det være forskelligt, om det er tiltalende, at der er lidt mindre eller mere på sidebenene eller om de sætter pris på begge dele. Derfor er jeg ikke i tvivl om at du nok skal finde en kæreste, som sætter pris på din krop. Som du selv nævner, er du en sød pige, som er sig selv, og det kommer du rigtigt langt med. 

Jeg håber mit svar kan hjælpe,

Venlige hilsner Kamilla.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusind tak for hjælpen så mange gange før!"

- Anonym