Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3483 spørgsmål og givet 6003 svar de sidste 12 år
2020-07-21T17:33:43: 1

Brevkassespørgsmål

Et mega fyldt hoved

Indsendt af pige19 år


Hej.

Jeg er i et forhold med en fantastisk fyr, som jeg snart har været sammen med i 2 år, og vores sexliv har altid være godt. Men i ca. 1-2 måneder har jeg ikke haft den samme følelse og nydelse når vi har været sammen. Når han har været oppe i mig har det ikke altid føltes så dejligt som det plejede, i stedet har det medført en smule ubehag og gjort lidt ondt. Jeg har ikke kunnet leve mig ind i det på samme måde, da det ikke altid har været dejligt og rart. 

Jeg elsker tanken om sex og jeg elsker tanken om at have sex med ham, men lige så snart vi begynder at ligge op til det kommer jeg bare i tanke om hvordan jeg plejer at have det under akten og så dør lidenskaben. Han kan jo godt mærke på mig når jeg ikke nyder det som jeg plejer, så jeg er bange for at ødelægge det for os begge. Dette har også medført at jeg et par gange har brudt sammen i gråd efter, fordi jeg lidt gjorde det for hans skyld og fordi jeg bare ikke ved hvad der er galt med mig. 


Desuden er jeg for ca. 4 måneder blevet mere opmærksom på hvor påvirket man bliver af p-piller og det har også fyldt mega meget siden da, og jeg er blevet langt mere opmærksom på hvordan mit humør er. Det er gået op for mig hvor sindssygt meget græder og er ked af det hele tiden, uden altid at have en som sådan forklaring på det - tænkte det kunne spille ind i forhold til det med sexen. Synes bare det er mærkeligt at det først mærkes nu, med humørsvingninger osv. efter jeg har tager p-piller i 5 år.


Jeg ved bare ikke hvad jeg skal gøre ved noget af det. Mit hoved er så fyldt med alt muligt fis og jeg vil bare gerne være glad, glad med min kæreste og være glad for sex igen.


På forhånd tak 

pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2020-07-22T05:04:45 1
Line

Hej du

Jeg kan 100% godt forstå din bekymring og forvirring omkring sex med din kæreste og at du godt vil have den lyst tilbage.

At miste lysten til sex er noget, de fleste kommer til at opleve på et tidspunkt i deres liv - så det er ikke dig der er noget galt med, tværtimod.
Det er nok mere reglen end undtagelsen, at det sker på et eller andet tidspunkt, når man er sammen med den samme i mange år.

Mit råd ville være, at snakke med din kæreste om det, så du ikke fylder dit hovede med alt fra at du er bange for at skuffe ham, føler dig tvunget eller at han misforstår det.
Fortæl ham om det og sæt nogle grænser - hvis du ikke har lyst, så har du ikke lyst og det er ikke noget der vil vare ved.
For mange kan det godt ske for en stund- eller periode, at man har mistet lysten til sex med sin partner, men da dette er helt naturligt efter at have været sammen med en i et stykke tid, så handler det bare om at finde den lyst igen.

Snak med din kæreste eller find ud af hvad grunden var til, at du forelskede dig i ham og find dén gnist igen.
Gør nogle af de ting, som I måske ikke gør så meget mere.
Tag ud og spis på en restaurant, tag på hotelophold, overrask hinanden og find den lyst tilbage, som har været der.

P-pillerne kan også sagtens have været en mulig grund; en ting som også er meget naturlig.
Intet er i hvert fald din skyld, du er blot i en periode hvor det hele fylder lidt i hovedet - og når noget fylder i ens hovede, så er det altid en stor lettelse at få snakket ud om det.
Om det så bliver din kæreste eller ej, så snak om det med en person du har tillid til.

Mit sidste råd; vær tålmodig. Se det som en fase, da i har nået et punkt hvor man nu kan sige man kender hinanden ud- og ind og derfor er det helt naturligt at det på sex-fronten vil begynde at gå ned ad bakke nu.
Husk, at det nok skal vende og gå den anden vej igen. :-)

Jeg håber mit svar og mine råd har været til nytte- og hjælp.
Ellers er du meget velkommen til at skrive herind igen.

M.v.h. Line

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusind tak for hjælpen så mange gange før!"

- Anonym