Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2020-10-19T04:29:26: 2

Brevkassespørgsmål

Er jeg jomfru?

Indsendt af pige15 år


Indtil weekenden her havde jeg ikke været sammen med en dreng men havde tænkt meget på det og forestillet mig hvordan det ville være ikke at være jomfru mere. Det er også noget jeg har snakket med mine veninder om. Vi går nok ret meget op i det der med at være jomfru eller ikke.

Vi var så sammen i weekenden nogle få stykker hos en af mine veninder, både drenge og piger. Der var en dreng som jeg snakker meget med og er meget tryg ved og vi fandt sammen udenfor og kyssede og blev enige om at gå hjem til ham. Jeg var opsat på at nu skulle det være, og han havde heller ikke prøvet det før. Vi havde dog misforstået hinanden - jeg troede han havde kondomer og han troede jeg havde og så turde vi jo ikke. Vi blev dog enige om at sidde på hans seng og kysse og lidt efter lå vi i ske og nussede med bukserne nede om rumpen. Det var så dejligt og jeg havde sådan lyst til at mærke ham i mig så jeg rakte bagud og førte hans ting hen til min numse. Det gjorde enlig ikke ondt men var jo vildt besværligt. Til sidst lykkedes det at få ham næsten helt ind og jeg var lykkelig. Han brugte fingrene også så jeg kom og han kom også. Jeg syens det var en dejlig oplevelse og jeg er glad og stolt men jeg er i tvivl om man kan sige jeg stadig er jomfru når det ikke var i skeden. Tænker lidt over hvad jeg skal sige til mine veninder. Tænker I jeg er jomfru?

pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2020-10-19T09:23:01 1
Line

Hej du

Kan 100% godt forstå dig du er i tvivl.

Hvis man har oralsex (sex med munden) eller analsex (sex i endetarmen), påvirker det ikke mødommen
.Hvis man rører ved sig selv udenpå, eller en anden rører ved en f. eks. på klitoris og kønslæberne, har det heller ingen betydning for mødommen.

Så du er stadigvæk jomfru.

Håber du kan bruge mit svar - ellers er du meget velkommen til at skrive herind igen :-)

M.v.h. Line


2020-10-21T03:16:39 1
Iben

Kære du, 

Det er min opfattelse, at man kun er jomfru, når man ikke har haft sex. Det, du beskriver, lyder på mig som om at du havde sex med ham - også selvom det var i det andet hul ;-) Så nej, jeg vil ikke mene, at du er jomfru længere.

I forhold til hvad du skal sige til dine veninder, så synes jeg bare, at du skal fortælle dem det, du har lyst til. De har jo ikke krav på at vide noget, og de må synes, hvad de vil i forhold til hele jomfru-spørgsmålet. Det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas med at fortælle dem de ting, som du fortæller dem.

Jeg vil lige tilføje, at det er rigtig godt, at både du og drengen var opmærksomme på, at beskyttelse er vigtigt. Du kan naturligvis ikke blive gravid af at have analsex, men kønssygdomme smitter uanset hvilket hul, man har sex i. Derfor er det vigtigt, at I bruger kondom, lige meget hvordan I har sex.

Pas på dig selv og god fornøjelse ;-)

Jeg håber, mit svar kan hjælpe dig. Du er altid velkommen til at skrive igen!

Hilsen Iben

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusind tak for hjælpen så mange gange før!"

- Anonym