Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2020-11-12T10:56:34: 1

Brevkassespørgsmål

Er jeg stadig jomfru?

Indsendt af pige14 år


Hej, jeg har gået og tænkt længe om jeg stadig er jomfru. Min og min ex prøvede den gang vi var sammen, men det gjorde for ondt til at han kunne få den helt ind, altså det var kun tippen der kom ind, desuden prøvede vi kun i 2 minutter som bestod af at prøve at få den ind. Er lidt bange for at jeg har mistet min mødom til ham fordi at jeg lidt fortryder at det var ham. Hvad syndes i, har jeg mistet min møgdom?
pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2020-11-13T11:49:02 1
Rebecca

 Kære du.

Nu er det jo op til en selv hvordan man vil definere at man har mistet sin mødom. Og jeg er sikker på at folk har forskellige meninger om hvornår man har mistet sin mødom eller ej. Men udefra hvad jeg læser, så ville jeg personligt ikke mene at du har mistet din mødom. Men jeg tror mere det handler om hvad du selv synes og føler for jeg synes ikke rigtig andre kan tillade sig at vurdere for dig om du har mistet den eller ej. 

Jeg håber du fik svar på dit spørgsmål og hvis ikke er du velkommen til at skrive igen.

Vh. Rebecca

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

"Jeg er virkelig taknemmelig over jeres side."

- Anonym