Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2020-12-28T01:27:51: 1

Brevkassespørgsmål

Onanering

Indsendt af dreng13 år


Hej jeg er en dreng på 13 og onanere men meget få ved det og min familie ved det heller ik. Forleden dag i min skole sagde nogle af mine venner ( drenge) at de onanerede og så porno næsten hver eneste dag. De spurte mig om jeg også gjorde det. Jeg synes jeg burde have svaret ja fordi det gør jeg jo og nu havde de jo sagt ja. Men det kunne jo havet været for sjov. Men spørgsmålet er skal man være mere åben over for sådan noget med onani og burde man sige det til sine forældre ikke fordi at jeg tror man ikke må men burde man ?? Synes også det er lidt mere akavet at svare på når jeg også er homosexuel / bøsse fordi de ikke helt bryder sig om det men de har det fint med det.

dreng
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2020-12-29T02:10:35 1
Markus

 Hej.


Stort set alle voksne mennesker onanerer. Så enkelt er det. Og jeg ville faktisk gætte på de fleste i gennemsnit starter med at onanere omkring din alder, hvis ikke lidt før. Så det behøver du slet ikke bekymre dig om eller skamme dig over. 


Hvis du har lyst til at dele det med nogen, så gør det. Det er hverken noget du skal gøre eller ikke skal gøre. Det er helt op til dig. Selv var det aldrig noget jeg talte med mine forældre om. Du burde jeg måske have gjort. men selv hvis du ikke siger det til dem, så tror jeg de fleste forældre på et eller andet tidspunkt kan regne ud at du er så stor at du nok onanerer. Hvis det overhovedet er noget de tænker over. Uanset hvad er det i hvert fald ikke noget du skal skamme dig over at gøre. Det er bogstaveligt ligeså naturligt som at gå på toilettet. Ligesom det ikke er sundt at holde sig, når man skal tisse, er det ikke sundt ikke at onanere. 


Du skriver også at dine forældre "ikke bryder sig om" at du er homoseksuel. Det bekymrer mig lidt. Er det noget de direkte har sagt til dig? Eller er det bare noget du har fornemmet? Hvis du er helt sikker på at det er noget, de synes, så er jeg virkelig ked af det er sådan det forholder sig. Homoseksualitet er heller ikke noget man skal skamme sig over. Det er ikke noget du har valgt at være. Det er bare noget du er. Og i øvrigt ville der heller ikke være noget i vejen med at vælge at være det. Jeg håber ikke at dine forældres manglende accept går dig på. Uanset hvad, må du love mig at du aldrig lader nogen fortælle dig at du er "forkert" eller "anderledes" bare fordi du er homoseksuel. Der findes også mange stereotyper på homoseksuelle, som jeg også håber du er blevet skånet for og ikke drillet med. 


Beklager at jeg fokuserede mere på homoseksualiteten, eftersom det kun fyldte meget lidt af dit spørgsmål. Jeg studsede bare over "ikke helt bryder sig om det". Undskyld hvis du gerne ville have haft jeg gik mere i dybden med den del af dit spørgsmål der drejede sig om onani. 


Og skriv endelig til os igen!


mvh Markus

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"først tak for en rigtig god side, I har hjulpet mig igennem mange ting bl.a. at stoppe en spiseforstyrrelse, så tusind tak for det"

- Anonym