Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2020-12-28T19:52:51: 1

Brevkassespørgsmål

Kan ikke komme

Indsendt af pige16 år


Hej - Jeg er en pige med en dejlig kæreste. Problemet er, at jeg ikke kan komme under sex. Det sker heller ikke, når han giver mig finger. Jeg er ved at give lidt op på det... Jeg har selv prøvet at onanere, hvor jeg stimulerer klitoris. Det virker godt, men vil det så sige, at det er den eneste måde jeg kan komme? For hvordan kan man gøre det sammen - eller med hjælp af ham? Håber virkelig I kan/vil hjælpe.

pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2020-12-29T12:02:19 1
Ida

Hej med dig,

Tak for at skrive ind til os

Det er godt at du har fundet frem til, hvordan du får orgasme når du onanerer, for det betyder at du er ved at lære din krop at kende, og at du derfor måske kender dig selv godt og ved hvad der føles godt og knap så godt.

Først og fremmest skal du vide, at det er meget normalt at piger/kvinder kan have svært ved at komme under sex og at det kan tage meget lang tid at lære hvordan man får en orgasme under sex som kvinde.

At du lige nu "kun" kan komme ved at røre ved dig selv, betyder ikke at du aldrig kommer til at kunne komme under sex. Mange kvinder oplever først orgasme senere i deres liv - når de bliver ældre, og når de har lært deres partner og krop bedre at kende. Og nogle kvinder oplever aldrig at få orgasme under sex. Det er faktisk en kunst, at få en orgasme under sex som kvinde især.

En af grundende til at det kan være svært at komme under sex, kan være fordi du ikke er afslappet nok. En ting du måske kan gøre, er at lære dig selv endnu bedre at kende, så du ved hvad du evt. selv kan gøre for at opnå orgasme, mens du har sex med din kæreste. Du kan også snakke med din kæreste om/guide ham i hvad der er dejligt for dig, så du måske derved kan opnå en orgasme. Det kan også være en ide, at enten dig eller din kæreste rører ved din klitoris i mens I har sex.

Husk på at du er ung og at man skal prøve sig frem, så man kan lære hinanden at kende og blive tryg ved hinanden. Det er helt normalt at det tager tid at lære. Orgasme med sig selv og orgasme med en sexpartner er to vidt forskellige måder at få orgasme på og kan slet slet ikke sammenlignes.

Det er vigtigt at sige, at sex ikke handler om at få en orgasme, men at have det dejligt sammen og nyde hinanden. 

Jeg håber at du kan bruge mit svar til noget. Du er altid velkommen til at skrive herind igen.

Mange hilsner Ida Marie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"tak for jeres store hjælp de andre gange jeg har indsendt et dilema til jer"

- Anonym