Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3975 spørgsmål og givet 6562 svar de sidste 13 år
2021-01-02T20:21:33: 3

Brevkassespørgsmål

Jeg får meget udflåde

Indsendt af pige17 år


Hej jeg er en pige på 17 år og jeg har et problem ,nemlig udflåd. Min udflåde ser normalt ud.Jeg får meget udflåde fra min skede og det er mega irriterende, at jeg er nød til at tage bind på næsten hverdag, Jeg vil gerne have sex, men jeg undlade det, jeg tænker hvis jeg gøre det, vil drengen tænke at det er ulækker og stoppe med dyrke sex med mig, hvad skal jeg gøre for at forhindre de stor udflåde og har i nogle erfaringer om hvordan det er at dyrke sex med store udflåde, både fra en pigen og drengens perspektiv. 

pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2021-01-04T11:29:39 1
Iben

Kære du, 

Jeg har desværre ingen personlige erfaringer at trække på i forhold til dit spørgsmål, men jeg ved, at det er meget forskelligt, hvor meget udflåd man får. Jeg kunne dog være i tvivl om, om en fyr overhovedet vil lægge mærke til dit udflåd, hvis I har sex. Så kommer der jo i forvejen væsker ud fra dit underliv, og så forestiller jeg mig egentligt ikke, at man kan skelne mellem, om det er udflåd eller bare et tegn på, at du er tændt. Alligevel forstår jeg godt, at du føler dig lidt usikker omkring det og kan være bange for, om en fyr vil lægge mærke til det og måske undre sig. 

Som udgangspunkt er udflåd jo fuldstændigt normalt og tegn på en sund flora i underlivet. Alligevel vil jeg anbefale dig at tale med din læge om det, for det kan jo godt være, at mængden af udflåd kan skyldes et eller andet, som lægen måske kan hjælpe med. Jeg ved det ikke, men jeg synes helt sikkert, at det er værd at tale med lægen om - om ikke andet så for at blive klogere på din egen krop :-)

Jeg håber, mit svar kan hjælpe dig. Du er altid velkommen til at skrive igen!

Hilsen Iben

2021-01-04T02:46:07 1
Lotte

Kære du

Udflåd er helt normalt og det er noget alle kvinder oplever. Mængden af udflåd er meget forskellig fra kvinde til kvinde. Det er dog meget naturligt, at man danner mere udflåd, når man er ung. Så længe din udflåd ser normal ud, der ikke sker ændringer og det ikke lugter, så er der umiddelbart ikke noget at gøre ved den store mængde af udflåd. Selvom jeg godt kan forstå, at du oplever, at det er irriterende, så kan du måske være nødt til blot at vente, da mængden af udflåd sandsynligvis vil blive mindre, når du bliver ældre. Hvis du oplever, at det er unormalt store mængder, så vil jeg råde dig til at søge læge, som vil kunne fortælle dig mere om det. 

Umiddelbart vil jeg ikke mene, at det vil være en hindring i forhold til at dyrke sex. Når man bliver seksuelt opstemt eller seksuelt ophidset vil ens krop også danne en form for udflåd. Udflåd er dermed helt naturligt - også i en seksuel situation. Mange fyre kan finde det ophidsende, når en kvinde danner meget udflåd/væske under sex, fordi det ofte er et tegn på, at man tænder på fyren. 

Med andre ord, så ville jeg ikke være så bekymret for, at fyren vil synes, at det er ulækkert eller ikke vil have lyst til dig. Der er ingen rigtig eller forkert mængde af udflåd. Det vigtigste er, at du stoler på den fyr, som du har lyst til at dyrke sex med, og at I kan lide hinanden, så er jeg sikker på, at han vil kunne lide det helt, som det er. Fyren ved sandsynligvis heller ikke, hvad der er meget eller lidt udflåd. 

Derudover vil jeg her til sidst blot lige opfordre til, at I er beskyttet under sex, så der ikke er risiko for kønssygdomme eller uønsket graviditet.

Jeg håber, at dette var en lille hjælp. 


Kærlige hilsner fra

Lotte

2021-01-04T11:19:24 1
Line

 Hej du

Det er helt normalt at have udflåd som pige.
Og det er også meget forskelligt hvor meget man har det. Det svinger fra person til person.

Der er som regel ikke noget man kan gøre noget ved det.
Dog ville mit råd være at tænke på hygiejnen. Eventuelt vær ekstra grundig med intimsæbe osv., for så kunne det være at du ville kunne se en lille forbedring, det vil dog ikke være noget der ville kunne fjerne det 100%.

Men prøv eventuelt dét.

Håber du kan bruge mit råd - ellers er du meget velkommen til at skrive herind igen. :-)

M.v.h. Line

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

Virkelig liderlig, og konstant lyst til samleje med veninde!

Jeg er en dreng på 14 år som er meget liderlig og har konstant tanker om samleje. Jeg har ikke mis...

Positiv klamydiatest - men jeg er i et parforhold?

Kære Brevkasse,Jeg har været i fast parforhold med min kæreste i snart 1 år nu. Min kæreste er ...

Er jeg god nok?

Hej jeg er en dreng på 15 og er i tvivl om min pik størrelse jeg føler ikke den er lille når jeg...

Tænder på ældre mænd

Kære brevkasse, tak fordi jeg kan skrive til jer!Jeg er 19 år gammel og har stor set altid været ...

skal jeg blive testet for klamydia?

HejJeg har lige fået at vide af min veninde, at hun er blevet smittet med klamydia af sin eks-kære...

Køb af sexlegetøj

Hej Ungzone.dkJeg har et spørgsmål omkring køb af sexlegetøj. Jeg kunne godt tænke mig at købe...

Sex med fremmede

Hej, jeg er en pige på 16 år. Den 3 juli 2021, havde jeg sex med en mand hjemme hos ham da jeg var...

Klamydia

Vis jeg snaver med en pige og jeg har klamydia og vi kun snaver kan hun også få det i munden?...

Normalt at have lyst til…

Hej Maria her.For ikke så lang tid siden, havde jeg vold meget lyst til sex… (Jeg er kun 13 og ve...

"Ps: Jeg elsker jeres hjemmeside, jeg er herinde stort set dagligt."

- Anonym