Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2021-02-18T13:43:15: 2

Brevkassespørgsmål

Han kan ikke komme

Indsendt af pige19 år


Hejsa.. 

Min kæreste og jeg har været sammen i 2 mdr. og har et godt sexliv sammen, men sommetider kan han ikke komme, uanset hvad vi prøver. Kan det være fordi han ikke tænder nok på mig? 

Hvis ikke, hvad skal jeg så gøre ? 

Kh. M. 

pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2021-02-21T02:16:34 1
Markus

 Hej.

Jeg tror at det allervigtigste, når det gælder denne her slags ting, er at man er deler sin bekymringer med sin partner. Såden nogle her "små" ting kan let gå hen og blive til "mærkelige stemninger" og andre mere ubehagelige ting i et forhold, hvis man ikke får kommunikeret ordentligt sammen.

Betyder det at han ikke tænder nok på det? Jeg har ikke tænkt mig at påstå at det er helt umuligt, at det er det, der foregår. Jeg tror dog, det er værd at være opmærksom på, at der findes mange andre mulige årsager. Det kan fx være sex stadig gør ham lidt nervøs - og så kan det være sværere at komme. Det kan også være, han før jeres forhold startede, var vant til at onanere, hvilket føles anderledes. Så nogle gange er man lige nødt til at vende sig til det. Og i forlængelse af det med nervøsitet, kan der være mange andre grunde til at det er svært at "give slip", giver efter, for den rare følelse som sex burde give én. Det er noget jeg synes du er din kæreste skal udforske sammen.

Jeg ved godt, det er ikke er særligt fedt at spørge ind til. Det godt hurtigt komme til at lyde som om du bebrejder ham. Bare sørg for at understreg, at du er bekymret for om han også nyder det, og at du gerne vil være sikker på at der ikke er et eller ander usagt mellem jer, som ødelægger det for ham. Så kan det være vi er heldige, og det er et eller andet langt mindre kompliceret, som fx det med onani. Men vi finder kun ud af det, hvis vi inkluderer ham i diskussionen. 

Håber det kunne bruges til. Og skriv endelig til os igen.

Mvh Markus

2021-02-21T10:24:32 2
Ida

Hej med dig,

Tak for at skrive ind til os.

Der kan være rigtig mange grunde til at han ikke altid kommer. Det kan være at han føler sig presset, især hvis I prøver på det længe. Stress/pres kan være en meget stor faktor, for at man ikke kan komme. Så hvis I prøver mange ting, for at få ham til at komme og han dermed ikke tror at han kan og bliver mere bevidst omkring det, kan det klart være en grund til at han bliver presset og dermed ikke kan komme. Det kan også sagtens bare være fordi han ikke kan den pågældende dag (af enten den ene eller den anden grund), hvilket er helt normalt.

Du spørger om det er fordi han ikke tænder dig på dig, hvilket er svært for mig at svare på. Men hvis det fylder meget for dig/jer, kan det måske være en ide at tale med ham om det. Prøve at spørge ham om det er fordi han ikke tænder på dig eller om det egentlig bare er fordi han ikke altid kan eller føler sig presset over det. Det kan jo være at han kender svaret eller at han har et helt tredje svar.

Du kan også prøve at høre ham, hvad han tænder på at du gør, hvis I ikke allerede har haft den snak. I har jo ikke været sammen særlig længe, så måske det ville være sjovt, at lære hinanden bedre at kende, og finde ud af hvad hinanden tænder på. At snakke og være ærlige, er i hvert fald en rigtig god ide til rigtig mange løsninger. 

Det er vigtigt for mig, at pointere til sidst, at sex jo ikke handler om at få orgasme, men om at nyde hinanden og have det rart sammen. Så det er ikke dårlig sex eller nederen sex bare fordi man ikke får orgasme hver gang. 

Jeg håber at I finder ud af det hele, og ellers er du altid velkommen til at skrive herind igen. 

Mange hilsner Ida Marie 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej Ungzone! - I nice!"

- Anonym