Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6524 svar de sidste 13 år
2021-02-19T15:27:28: 1

Brevkassespørgsmål

Tændt på et mærkeligt tidspunkt

Indsendt af pige19 år


Kære brevkasse. Jeg skriver ind da jeg har oplevet noget jeg gerne vil blive klogere på :) 

Jeg har en sød kæreste som jeg har sex med ofte. Jeg bliver selvfølgelig våd når jeg er sammen med ham, og oplevede aldrig at blive våd på andre tidspunkter eller situationer, end når jeg var sammen med ham. 

Men i sommers havde jeg en lidt sjov og mærkelig oplevelse. 


Jeg er eliteløber, og i sommers løb jeg et vigtigt stævne. Jeg kom på førstepladsen i distancen hvilket medførte sejr til vores klub. Jeg var selvfølgelig super glad. 10-12 af drengene fra løbeholdet kom løbende hen til mig, og ville “hylde” mig. Det gjorde de ved at de alle stillede sig om mig, og pludseligt løftede de mig op i luften, over deres hoveder. De bar mig efterfølgende ud til omklædningsrummet, hvilket tog 3-4 minutter. 


Jeg blev mega overrasket og synes det var vildt grænseoverskridende at så mange fyre bar mig på samme tid, men det var også vildt sjovt, og det kildede helt vildt i maven.


Mens jeg lå og blev båret ud af fyrene, oplevede jeg, at jeg blev vildt våd, tændt og ophidset. Jeg kunne mærke en helt vild lyst til sex, selvom min kæreste ikke var med til at bære mig, kun mine bedste drengevenner. Jeg fik endda også en orgasme, selvom ingen af fyrene rørte ved mine private dele. Alle fyrene var ca 20-22 år, så på min alder. Hvordan kunne jeg blive så opstemt? Er det fordi, der var så mange hænder på mig på samme tid? Tænder jeg på andre fyre end min kæreste? Eller er det bare normalt at blive våd og tændt hvis man får et adrenalinkick, som jeg gjorde? 


Håber i kan gøre mig klogere :)


Mange hilsner, eliteløberen 

pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2021-02-24T04:37:40 1
Mathilde

Hej!

Jeg kan godt forstå at du undrer dig over denne ret vilde oplevelse. Jeg synes først og fremmest ikke at du behøver føle dig skyldig eller lignende overfor din kæreste, eller bekymre dig for om du mon tænder på andre end ham. Sådan som du beskriver situationen lyder det ikke til, at din lyst nødvendigvis havde noget med fyrene at gøre. Jeg tænker dog heller ikke at det er unormalt, at opmærksomhed fra fyre - kæreste eller ej - kan være opstemmende. Også selvom man ikke bevidst har lyst til at være sammen med dem, hvis du forstår. Så som du skriver kan fyrenes berøring eller opmærksomhed måske godt være det, der tændte dig.

Jeg må dog sige, at jeg læner mig mere op ad adrenalinkick-teorien :-) Af en eller anden grund lyder det sandsynligt nok, at det har været det der fik dig til at reagere så ’voldsomt’ og uventet i den pågældende situation. Jeg synes faktisk ikke at det lyder utænkeligt, men jeg har desværre ingen videnskabelig viden til at bakke det op. Måske kan google give nogle svar med hensyn til denne teori, for du er højst sandsynligt ikke den eneste med en oplevelse som denne.

Det er selvfølgelig svært at vide præcist hvad det var der tændte dig. Jeg tænker dog uanset hvad, at det er almindeligt at man kan blive opstemt i situationer hvor man ellers ikke forestiller sig at man ville få lyst til sex.

Jeg håber du kunne bruge mine tanker, men hvis ikke må du endelig skrive herind igen!

Smil fra Mathilde

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym