Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2021-02-26T07:33:49: 1

Brevkassespørgsmål

Rejsning

Indsendt af dreng14 år


Hej brevkasse

Jeg er en dreng på 14 år som har brug for hjælp. Jeg fik en kæreste lige inden vi blev sendt hjem igen og snakker med hende hverdag men når vi snakker sammen får jeg rejsning nogle gange og er bange for at det skal ske når vi er sammen hjemme hos hende eller mig 

Please hjælp 

Kh dreng 14 år

dreng
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2021-03-01T02:28:18 1
Markus

 Hej.


Ja, sådan er vi drenge nu en gang indrettet. Bare rolig. Der er intet mærkeligt eller forkert ved det. Hvis du ikke kunne få rejsning, så ville det faktisk være et problem.


Man får ikke kun rejsning lige inden man skal have sex. Nogle gange er lyden af en piges stemme nok. Og nogle gange sker det også bare tilfældigt. Især når man er på din alder.


Når du skriver at du er bange for at får rejsning hjemme hos hende, antager jeg at det er fordi i ikke er begyndt at have sex endnu. 14 år er også tidligt for det, så det giver god mening. Men jeg er sikker på at det her ikke er nødt til at være en problem af den grund. De fleste piger er fuldstændig klar over hvordan vi fungerer på det her punkt. Og det ville jeg gætte på at din kæreste også var. Hvis hun lægger mærke til det, tror jeg ikke engang hun kommenterer det. Og hvis hun gør, hvad er så problemet? Det er lige så naturligt, som at ånde, drikke eller spise. Det er ikke noget du har kontrol over. Og derfor er det ikke noget du skal skamme dig over. Jeg har svært ved at forestille mig at din kæreste vil blive forarget over det. Og ellers er jeg sikker på at i kan finde ud af at snakke sammen om det på en konstruktiv måde. Vi drenge er allesammen indrettet på den måde. Hvis hun ikke er klar over det, kan du være den første til at fortælle hende det.


Håber det kunne bruges til noget. Ellers skriver du bare igen.


mvh Markus

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg elsker brevkassen, og den har hjulpet mig meget"

- Anonym