Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2021-06-25T21:49:25: 1

Brevkassespørgsmål

Klamydia

Indsendt af dreng17 år


Vis jeg snaver med en pige og jeg har klamydia og vi kun snaver kan hun også få det i munden?
dreng
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2021-06-27T10:42:00 2
Marissa

Hej med dig,

Nej, klamydia smitter ikke fra mund til mund, men den smitter eksempelvis fra kønsorgan til mund. Klamydia smitter via kontakt mellem slimhinder, hvilket man har i endetarmen, i skeden, på penisen og i munden. Derfor kan det smitte, hvis der er kontakt mellem kønsorganer, som ved almindeligt samleje, og ved analsex og oralsex (f.eks. blowjob). Hvis du har været i kontakt med nogen på denne måde, og I ikke har brugt kondom, så er det MEGET vigtigt, at du kontakter personen, så de kan blive testet for klamydia. 

Hvis du ikke allerede har gjort det, så håber jeg inderligt, at du vil gå til din læge og snakke yderligere med dem om din klamydia. De vil nemlig kunne rådgive dig på den bedst mulige måde og give dig behandling for det, hvilket i de fleste tilfælde består af, at du skal tage nogle tabletter (antibiotika piller).

Jeg håber, at dette svarede nogenlunde tilfredstillende på dit spørgsmål, og at du husker fremover at passe godt på dig selv og dine seksuelle partnere ved at have sikker sex :) 

Med venlig hilsen,

MarissaVær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd."

- Anonym