Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4093 spørgsmål og givet 6701 svar de sidste 14 år
2021-07-09T15:18:59: 1

Brevkassespørgsmål

Sex med fremmede

Indsendt af pige16 år


Hej, jeg er en pige på 16 år. Den 3 juli 2021, havde jeg sex med en mand hjemme hos ham da jeg var meget meget meget fuld og skæv på alt muligt. Faktisk kan jeg ikke huske hvordan jeg kom hjem til ham, men jeg kan huske små klips hvor jeg har sex med ham. 

Nu er problemet bare, at jeg ikke ved om han havde kondom på? Jeg kender ikke denne mand, jeg ved ikke hvor gammel han er eller hvad hans navn er. Men jeg er i tvivl om, det med kondom. For hvis jeg er gravid nu, kan je ikke nå at købe en fortrydelsespille, fordi det er 1 uge siden det skete i dag. Men tror i hvis jeg køber en graviditets test, om den viser det rigtige svar nu hvor det kun er 1 uge siden?

Men som sagt er det en uge siden, og min skede er begyndt at klø og det svier lidt når jeg tisser. Så er bange for jeg enten har skedesvamp, eller om jeg har fået en kønssygdom. Jeg skal på ferie her snart, så jeg får ikke mulighed for at tag til lægen og blive tjekket. 

OBS. Min familie, må intet vide om at jeg har haft sex med nogle. Så hvis i kunne undgå råd, hvor jeg skal spørger min mor eller en anden fra min familie ville det være rart. Tak:)

pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2021-07-14T11:40:10 1
Marissa

Hej,

Det er forståeligt, at du ikke vil fortælle dine forældre om denne situation, og der er ingen, der kan tvinge dig til at sige det til nogen, hvis du ikke selv vil. Men jeg må dog indrømme, at den adfærd, du fortæller om, er meget bekymrende, både for din sikkerhed og dit helbred, og derfor håber jeg inderligt, at du vil fortælle nogen om det. 

Det, at du er taget med en fremmed mand hjem og ikke kan huske meget af det, er meget foruroligende. Det gør mig i høj grad bekymret for dig. Det kan gå alvorlig galt, når du drikker så meget eller indtager stoffer, så du ikke længere er bevidst om dine handlinger, eller hvad der sker med dig. Konsekvenserne af sådan noget kan netop være ligesom nu, hvor du kan være blevet gravid eller have fået en kønssygdom. Du kan komme meget alvorlig til skade ved at gøre den slags, og jeg håber virkelig, at du i fremtiden vil tænke over at være mindre påvirket (af alkohol eller andet), hvis du vælger at have sex med nogen eller er omkring nogen, du ikke kender. Det er den eneste måde, hvorpå du kan sørge for at have sikker sex og den eneste måde at sørge for, at du kommer sikkert hjem bagefter. 

Den situation du står i nu kan have stor betydning for dit helbred og din fremtid. Derfor vil jeg på det kraftigste råde dig til at gå til læge - også selvom du siger, at du ikke har tid. Det bør absolut være en prioritet lige nu at få lægehjælp til at finde ud af, om du enten er blevet smittet med noget eller er blevet gravid. Du kan godt prøve at købe en graviditetstest, men der er ingen garanti for at den giver korrekt svar, da det oftest først er 3 uger efter ubeskyttet sex, at den kan vise noget. Desuden fortæller den dig ikke, om du har fået en kønssygdom, og det er lige så bekymrende lige nu.  

Uanset hvad du ender med at gøre, så er jeg dog meget glad for, at du skriver herind og deler dine bekymringer. Det er så vigtigt, at du ikke går rundt med det her alene. Jeg vil absolut stadig råde dig til at fortælle nogen om det, der foregår lige nu. Men hvis du ikke har nogen omkring dig, som du føler dig tæt nok med, så håber jeg, at du vil gøre brug af nogle andre steder, hvor du kan gå hen, f.eks.:
https://headspace.dk/tal-med-os/
https://bornetelefonen.dk/
https://ungtilung.com/mentorsamtale/#mentorsamtale_
Disse steder kan du anonymt snakke med nogen om, hvad end du kunne have brug for at få råd til eller bare få luft for (enten over chat eller telefon). 

Jeg håber inderligt, at du vil tage imod mit råd og gå til lægen så hurtigt som overhovedet muligt. Og jeg håber, at du skriver ind igen, hvis du får brug for det.

Med venlig hilsen,

Marissa

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

Eftervirkninger af sex?

Hej med jerJeg var i byen i lørdags, hvor byturen endte med, at jeg tog med en fyr hjem. Vi havde s...

kæreste spørgsmål

hej jeg er en pige på 13 år er det lovlidt at blive kærester med en 16 årige dreng....

At tænde på mærkelige ting

Hej ungzone er det mærkeligt at tænde på når piger rører eller dutter ens næse. ...

hvad er orgasme?

Hej ungzone. Jeg er en 14 årig pige der aldrig har haft sex før. Jeg er meget i tvivl om hvordan m...

Spiral eller p-piller

Jeg vil gerne have spiral eller p-piller, da jeg synes at det er en nemmere præventionsmetode end k...

Min klitoris gør ondt

HejSagen er den at når min kæreste slikker mig, så gør min klitoris nogle gange ondt. Det er nå...

Den første gang

Hej UngzoneMin flirt og jeg var sammen igår og så film sammen, med tiden bliver stemningen noget m...

Virkelig liderlig, og konstant lyst til samleje med veninde!

Jeg er en dreng på 14 år som er meget liderlig og har konstant tanker om samleje. Jeg har ikke mis...

Positiv klamydiatest - men jeg er i et parforhold?

Kære Brevkasse,Jeg har været i fast parforhold med min kæreste i snart 1 år nu. Min kæreste er ...

"..tusinde tak for at I har lavet sådan en fin og dejlig hjemmeside! Den er super god og svarene er altid ærlige."

- Anonym