Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3944 spørgsmål og givet 6534 svar de sidste 13 år
2021-10-10T16:51:01: 1

Brevkassespørgsmål

Er jeg god nok?

Indsendt af dreng15 år


Hej jeg er en dreng på 15 og er i tvivl om min pik størrelse jeg føler ikke den er lille når jeg står i omklædningsrummet efter fodbold eller idræt i skolen men når jeg ser ting på nettet bliver jeg ret usikker den er 11 cm slap og 18-20 cm stiv på forhånd tak for hjælpen :)
dreng
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2021-10-11T11:13:13 1
Lotte

Kære du

Jeg tænker, at du er helt normal og at størrelsen på din penis er lige som den skal være.

Det er meget naturligt, at man i din alder kan føle sig usikker på størrelsen af sin penis, da det er noget, der betyder meget for mange mænd og som er et tegn på, at man måske føler sig mere mandig, hvis den er større.

Jeg vil blot understrege, at der findes mange forskellige slags penisser, både i længde, tykkelse og i udseende. Der er ikke noget, der er mere rigtigt eller forkert end andet. Mænd er alle forskellige og man har ikke selv kontrol over, hvordan ens penis kommer til at se ud. 

Jeg tror, at det er vigtigt at holde fast i, at du ser en penis, som du er tilfreds med hos dig selv, når du er i et omklædningsrum efter fodbold eller idræt. Selvom det er meget naturligt at sammenligne sig med andre, så vil jeg igen passe på med det, netop fordi der er så stor forskel på, hvordan de kan se ud. 

Jeg vil dertil sige, at du ikke skal sammenligne din penis med dem, som du ser på nettet. Internettet kan nemt give et forkert billede af bl.a. mænds penisser. Her vil det måske primært være billeder og videoer af mænd, som har store penisser - og sandsynligvis også større end gennemsnittet. Der findes dog mindst ligeså mange mænd, og nok også flere, som har en langt mindre penis end dem, der oftest fremgår på nettet.

Jeg håber, at dette var en lille hjælp.

 

Kærlige hilsner fra

Lotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før."

- Anonym