Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4093 spørgsmål og givet 6701 svar de sidste 14 år
2021-12-12T10:24:12: 1

Brevkassespørgsmål

Den første gang

Indsendt af dreng25 år


Hej Ungzone

Min flirt og jeg var sammen igår og så film sammen, med tiden bliver stemningen noget mere intim.

Hun fortæller mig her at hun er jomfru men gerne vil havde at vi forstætter, så vi starter ud med noget forspil med hende i fokus, hun synes det gjorde meget ondt at få finger, (her til kunne jeg ikke svare på "hvor normalt" ondt det gjorde men hun var meget strem) 

Efter et godt stykke tid med forspil forsætter vi så til selve sex og her ender vi til sidste med at indse at det ikke er muligt, fordi hun er for strem/jeg måske også er lidt for står.

Så mit spørgsmål til jer er:

Hvad kan vi gøre for at det gør mindre ondt på hende? 

Jeg er 25år og hun er 22år.

Jeg har selv en del seksuel erfaring men ikke lige på området når det kommer til at mødomen, så føler selv jeg står lidt på bar bund.

Det virkede ihvertfald til at det var det der gjorde hende mest urolig.

Jeg forsatte forspillet enden vi stoppede helt, hvor vi efter lå og puttede og snakkede om det hele.

Det virkede til at det gav hende ro.

Jeg håber i kan hjælpe os ????

dreng
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2021-12-12T03:02:52 1
Marissa

Hej med det,

Det er så fantastisk at høre, at du tog dig god tid og sørgede for at fokusere på hende og tog dig af hende bagefter, da I ikke kunne gennemføre det. At have en partner der kan finde ud af den slags kan gøre HELE forskellen på om ens sex oplevelser, især første gang, bliver en gode oplevelser eller et forfærdeligt minde. 

Det bedste råd jeg kan give dig er at forstætte med hvad du/I har gjort indtil videre. Snak rigtig godt om tingene både før, efter og imens, og sørg for at have fokus på forspillet indtil hun og hendes krop bliver mere vant til penetration. Sex for en pige er generelt noget, der kan være meget overvældende, fordi man er ekstremt sårbar, og derfor er det afgørende, at man har tålmodighed og snakker om tingene. Især fordi et godt sexliv oftest er noget man skal opbygge, fordi man skal lære, hvad man hver især er tilpas med, og hvad man kan lide. 

Det absolut bedste I derfor kan gøre er at minde jer selv og hinanden om, at I bare skal tage det stille og roligt. Se det som en proces, hvor I kan tage nogle skridt ad gangen og udforske tingene uden at føle I skal skynde jer, eller at der er noget galt, fordi det ikke lykkedes første gang. For det er absolut ikke unormalt, at man kan have nogle problemer ens første gang, især for en pige og især, hvis man er usikker, nervøs eller seksuelt uerfaren. Så tænk på den første gang som noget, der ikke nødvendigvis bliver udført på én gang eller én aften. Derimod er det noget man kan strække over flere gange, hvor I langsomt kan bevæge jer frem og måske kun tage det i små omgange.

Desuden kan det kun være en kæmpe fordel, hvis du fremadrettet prøver at holde fast i at være opmærksom på hende så meget som muligt, især mens I forsøger jer frem. For det kan være, at hun føler sig presset til at gå hurtigt frem og derfor siger, at hun er okay med eller kan lide noget, som hun måske ikke kan. Det betyder ikke, at hun føler sig presset af dig, men bare at hun måske stiller visse krav til sig selv, som hun føler, hun skal leve op til. Derfor kunne det eventuelt også være rigtig godt, hvis hun fortæller dig, hvad hun plejer at kunne lide, når hun selv masturbere eller, hvis hun ikke ved det, at hun forsøger at udforske det på egen hånd, når I ikke er sammen. Jo bedre hun selv ved hvad hun kan lide, desto nemmere vil det jo være for hende at kommunikere det til en sex-partner. 

Selvom det måske kan virke udfordrende, så huks på at det ikke er nogens skyld. I må bare prøve at være så gode ved hinanden som muligt og huske på, at det er helt normalt, at det ikke køre på skinner fra starten, netop fordi sex og oplevelserne relateret dertil er så unikke for hver enkelt person. Og det tager tid at blive bekendt med den slags hos hinanden og ved sig selv. 

Mine overordnet råd er:
- Sørg for at kommunikere
- vær aldrig bange for at stille spørgsmål eller for at opmuntre til åbenhed.
- Vær tålmodig - sæt eventuelt tid af til at have jeres "første gang" over flere gange og prøv jer stille og roligt frem.
- Udforsk forspillet og finpuds det så meget som muligt
- forspillet kan være nøglen til at gøre sexen mere succesfuldt, fordi det i høj grad kan være med til at afslappe hende. Men forspillet kan også være formålet i sig selv og behøver ikke altid at blive efterfulgt af penetrativ sex. Find ud af præcis hvad for noget forspil der passer til hinanden. Er der noget "dirty talk" hun kan lide (fx bare generel fræk snak eller måske komplimenter), undersøg erogene zoner (evt. google det), find hendes klitoris og find ud af hvordan hun bedst kan lide at få den stimuleret. 
- Brug "forspillet" i selve sexen
- mange kvinder får ikke en orgasme gennem pentration alene og derfor er det ofte afgørende at man forsætter med anden stimuli, altså forspils-relaterede handlinger, ind i den penetrative sex-del (ofte især stimuli af klitorissen), for at det også bliver så godt som muligt for hende. 

Jeg håber mit svar kan bruges til noget, og at det ikke blev for langt eller for grænseoverskridende/overvældende for dig. Uanset hvad, så er det bare så skønt, at du rækker ud og spørger til råds om den her slags. Der udviser du stor omtanke for den pige, du har været sammen med, og det er bare vidunderligt. 

Skrive endelig ind igen, hvis du får lyst til det :) 

Med venlig hilsen,

Marissa

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

Eftervirkninger af sex?

Hej med jerJeg var i byen i lørdags, hvor byturen endte med, at jeg tog med en fyr hjem. Vi havde s...

kæreste spørgsmål

hej jeg er en pige på 13 år er det lovlidt at blive kærester med en 16 årige dreng....

At tænde på mærkelige ting

Hej ungzone er det mærkeligt at tænde på når piger rører eller dutter ens næse. ...

hvad er orgasme?

Hej ungzone. Jeg er en 14 årig pige der aldrig har haft sex før. Jeg er meget i tvivl om hvordan m...

Spiral eller p-piller

Jeg vil gerne have spiral eller p-piller, da jeg synes at det er en nemmere præventionsmetode end k...

Min klitoris gør ondt

HejSagen er den at når min kæreste slikker mig, så gør min klitoris nogle gange ondt. Det er nå...

Virkelig liderlig, og konstant lyst til samleje med veninde!

Jeg er en dreng på 14 år som er meget liderlig og har konstant tanker om samleje. Jeg har ikke mis...

Positiv klamydiatest - men jeg er i et parforhold?

Kære Brevkasse,Jeg har været i fast parforhold med min kæreste i snart 1 år nu. Min kæreste er ...

Er jeg god nok?

Hej jeg er en dreng på 15 og er i tvivl om min pik størrelse jeg føler ikke den er lille når jeg...

"..for det første vil jeg takke en million gange for jeres side og hjælp. Den har hjulpet mig til at få hjælp med både selvmords tanker, stoffer og familieproblemer, og har virkelig ændret mit liv 100%"

- Anonym