Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4093 spørgsmål og givet 6701 svar de sidste 14 år
2021-12-16T12:54:02: 1

Brevkassespørgsmål

Min klitoris gør ondt

Indsendt af pige19 år


Hej

Sagen er den at når min kæreste slikker mig, så gør min klitoris nogle gange ondt. Det er når han rammer et bestemt sted på min klitoris, både når han slikker mig eller han røre den med fingrene. Det er ikke sådan at det gør ondt ondt, det er bare en ubehagelig følelse og det ødelægger min lyst.

Derudover så er det også ubehageligt når han støder og han er helt inde i mig. Der er ikke noget hvis jeg for eksempel sidder ovenpå ham og han er helt inde i mig. Men når han støder og er helt inde i mig er det også ubehageligt. Begge ting ødelægger min lyst når det sker og det ødelægger jo så hans.

pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2021-12-19T05:10:47 1
Marissa

Hej med dig,

Jeg kan godt forstå at sådan noget ubehag mens I har sex kan være med til at ødelægge den sexede stemning lidt. Dog er det bare vigtigt at I heller ikke ignorerer det, og derfor er det kun godt, at du søger lidt råd. 

Hvis det er noget, der bliver ved og måske endda bliver lidt værre, så kunne det måske være en god ide at gå til læge med det og spørge dem hvad de tænker. Og så de eventuelt kan sende dig til en gynækolog, hvis det virker nødvendigt. Det er ikke sikkert, der er noget galt, men hvis det bliver ved med at være et problem, så kunne det være en ide at se om det skyldes et eller andet, som en lægen kan hjælpe dig med.

Jeg synes, at det du og din kæreste ellers kan prøve er: 1) at udforske andre stillinger for at se, hvad der kan være mest behageligt for dig, og 2) at udforske forskellige tempoer og "styrker". Hvis det gør ondt eller er ubehageligt, når han udfører oral sex på dig, så kan det være, at han skal prøve at gøre det meget blidere for at se, om det gør en forskel. Altså på en skala fra 1-10 så kan han prøve starte ud på en 1'er og gøre det suuuper langtsomt og forsigtigt, og så arbejde sig op til at gøre det lidt hurtigere og med lidt mere pres, indtil I kan finde ud af, om det gør en forskel for dit ubehag. Og det samme med når I har sex. Bed ham om at gøre det langsommere og mere forsigtigt, for at se om det kan gøre det rarere. Desuden kan det måske også hjælpen dit ubehag, hvis I prioriterer jeres forspil, så du er sikker på, at du rent faktisk når at blive tændt nok, og at det ikke er derfor, det er ubehageligt, når han støder ind i dig. 

Uanset hvad er det bare super godt hvis I kan snakke om det og samarbejde om at prøve noget forskelligt for at finde en løsning, hvor der ikke er noget ubehag for dig når I har sex, hverken oralt eller penetrativt. 

Jeg håber mine råd kan hjælpe dig lidt :) 

Med venlig hilsen,

Marissa

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

"Det er mega fedt det i gør, og jeg ved med sikkerhed hvor mange børn i hjælper <3"

- Anonym