Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4179 spørgsmål og givet 6790 svar de sidste 14 år
2022-04-02T11:46:24: 1

Brevkassespørgsmål

At tænde på mærkelige ting

Indsendt af dreng15 år


Hej ungzone er det mærkeligt at tænde på når piger rører eller dutter ens næse. 
dreng
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2022-04-13T12:23:13 1
Marissa

Hejsa,

Hvad man tænder på er en helt privat ting, og det kan være ekstremt forskelligt, hvad man tænder på. Og der er ikke noget galt i sådanne uskyldige "fantasier" eller interesser, hvor ingen kommer til skade eller gøres ondt. 

Og så længe det er mellem 100% frivillig deltagende personer, der er over den seksuelle lavalder og som åbent kommunikerer, så er der heller ikke noget galt i at prøve at udleve sine fantasier, hvis man får lyst til at fortælle sine seksuelle partnere om det. Så længe alle involveret er ivrig deltagende og ingen kommer til skade eller bliver gjort ondt, så er der ikke noget galt I at have eller udforske ens forskellige seksuelle interesser.

Med venlig hilsen,

Marissa

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

"Jeg vil gerne lige sige jeg har brugt siden før og følger med! Det er en virkelig stor hjælp tak!"

- Anonym