Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4411 spørgsmål og givet 7011 svar de sidste 15 år
2022-07-31T19:18:54: 1

Brevkassespørgsmål

Give finger

Indsendt af dreng16 år


Hey, jeg har en supersød kæreste på 15 (pige) jeg vil gerne prøve og give hende finger, men jeg ved ikke hvordan. VI putter og ligger tit sammen og ser tit serier. Og vi har det godt sammen. vi har været 
dreng
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2022-08-14T06:55:51 1
Marissa

Hej med dig,

Siden din indsendte beskrivelse virker til ikke at have fået alt det med, som du måske ville (siden det slutter med "vi har været..."), så skriv endelig ind igen, hvis der er mere, du ikke fik sagt :)

Ift. at være seksuel aktiv med din kæreste, så er det bedste, du kan gøre at kommunikere med hende og tage tingene stille og roligt. En dag når I sidder og ser serier, så kan du prøve at fortælle hende, at du godt kunne tænke dig at prøve nogle ting af sammen med hende. Det vigtigste derefter er så at spørge hende, hvad hun tænker om det og være sikker på, at hun IKKE føler sig presset. Hvis hun så f.eks. ikke føler sig helt så klar til at prøve ting af endnu, som du er, så er du nødt til at være tålmodig og blot fortsætte med at snakke med hende om tingene og lære, hvad hun er tryg og tilpas med. 

Hvis hun derimod også selv har lyst til at prøve nogle ting, så kan det være en god ide, at I ikke bare halser derudaf. Start eventuelt ud langsomt med at udforske ting, der ikke nødvendigvis kræver at bevæge sig under bæltestedet. F.eks. at kysse og røre hinanden på halsen, brysterne, brystvorterne, maven etc. Jo mere tid I bruger på at udforske hinanden og fortælle hinanden, hvad I bedst kan lide, jo bedre bliver det, når I bevæger jer videre til andre seksuelle ting. 

Jeg håber, at mit svar kan hjælpe dig lidt på vej. Ellers skal du, som sagt, bare skrive ind igen :) 

Med venlig hilsen,

Marissa

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg er virkelig taknemmelig over jeres side."

- Anonym