Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4364 spørgsmål og givet 6947 svar de sidste 15 år
2022-09-11T22:35:09: 1

Brevkassespørgsmål

Gravid?

Indsendt af pige15 år


Hej

Jeg er en pige på 15 år og jeg havde sex for 1 uge siden. Vi brugte ikke kondom, men han trækker ud langtid før han skal komme, så han kommer ikke i mig men andre steder.

Vi havde sex to gange med en times mellemrum.

Kan jeg være blevet gravid anden gang vi havde sex af hans indtørret sperm der må ha været rester af på hans pikhoved fra forrige gang han var kommet? 

Håber i kan svare

pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2022-09-26T09:11:57 2
Nicole

Kære du. Tak for at skrive herind. Du har sikkert haft rigtig mange tanker siden du skrev herind og jeg beklager, at du først får svar nu. Jeg håber, at du har fundet en løsning, men jeg vil alligevel lige besvare dit spørgsmål. 

Som du selv skriver, så er der jo en risiko for, at der stadig kan være noget sæd, som følger med anden gang I har sex og der er dermed også en risiko for, at det kan gøre dig gravid. Jeg vil dog mene, at det er en meget lille risiko, da det også kommer an på, hvor du er i din cyklus. Jeg kan dog godt forstå, at du bekymrer dig og jeg synes også det ville være en god idé at tage en test, hvis din menstruation udebliver, så du er helt sikker på, at du ikke er gravid. :-)

Når det så er sagt, så vil jeg sige, at det altid er en god idé at bruge kondom, da kondomet jo også beskytter mod seksuelt overførte sygdomme, såvel som mod graviditet. :-)

Jeg håber, at du fik svar på dit spørgsmål.

- Nicole

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusind tak for hjælpen så mange gange før!"

- Anonym