Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2022-09-19T22:39:53: 2

Brevkassespørgsmål

Hvordan holder man længere under sex?

Indsendt af dreng18 år


Hej

Jeg er en ung fyr på 18 år og har haft en kæreste i 2 år. Vi har dog det problem at jeg ikke kan holde længere end 1 minut i gennemsnit under sex.

Det er begyndt at blive et reelt problem for os og meget frusterende.

Hvad kan man gøre for at holde længere?

Hilsen 18 årig dreng

dreng
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2022-10-03T02:46:58 1
Signe

Kære du. 

Til at starte med vil jeg sige, at det er et “problem”, mange oplever under sex. Det bunder jo heldigvis i noget godt, da jeres sex tilfredsstiller dig, og du formentligt tænder meget på din partner, hvilket jo er positivt.

Hvis det er under penetrationssex, at du har svært ved at holde længere end 1 minut, kan I eventuelt vente længere med at gå til denne del og derimod bruge længere tid på forspillet med fokus på jer begge to. Så varer hele akten i hvert fald længere end udgangspunktet, hvor I stadig gør noget for at tilfredsstille hinanden, hvilket også kan være dejligt og spændende. Der er der en masse, I kan udforske. 

Jeg tog også hurtigt en google-søgning, hvor jeg kan se, at der kommer en masse foreslag frem. Jeg kan hurtigt fremhæve nogle af dem; 

- At forsøge at tænke på noget andet.
- At holde en pause, hvis man kan mærke, at man er tæt på at opnå udløsning.
- At have sex flere gange samme dag, da der kan gå længere, før man opnår udløsning anden gang, da man for nyligt er blevet stimuleret. 

Jeg håber, at du kunne bruge mit svar til noget, ellers er du altid velkommen til at skrive herind igen.

De kærligste hilsener,
Signe

2022-10-05T10:33:45 1
Nicole

Kære du. Tak for at skrive herind.

Jeg kan godt forstå, at det er frustrerende for jer, men jeg kan garantere dig for, at du ikke er den eneste, der har denne udfordring - og der er hjælp at hente! 

Mit råd til dig er at gå til lægen, da det er en god idé at få tjekket, at alt er som det skal være. Din læge kan samtidig også hjælpe dig med at finde ud af om der kan være andre årsager til, at du opleve dette. Det kan måske lyde lidt grænseoverskridende, men din læge har helt sikkert talt med, og hjulpet, andre unge mænd, som har samme udfordring som du. :-)

I mellemtiden kan I prøve at gå lidt langsommere til værks og trække den lidt længere med mere forspil, så I begge kan nå at nyde det lidt mere inden et klimaks? 

Jeg håber, at du fik svar på dit spørgsmål og ellers er du velkommen til at skrive herind igen. 

- Nicole

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

"Ps. I gør et fantastisk arbejde! Tak for det"

- Anonym