Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4364 spørgsmål og givet 6947 svar de sidste 15 år
2022-11-14T18:50:01: 1

Brevkassespørgsmål

Forsinket mens

Indsendt af pige16 år


Hej! 

Jeg havde sex for første gang her for godt en uge siden og havde her igen for 4 dage siden.

Men min mens skulle have startet for 4 dage siden også. Vi brugte kondom begge gange. Er det normalt at ens mens kan være SÅ meget bagud efter sin første gang, når den plejer at være rimelig regelmæssig?

Er virkelig nærvøs for om man kunne være gravid. Eller om det unormalt?

pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2022-12-04T10:29:23 1
Nicole

 Kære du. Jeg beklager det meget sene svar, og jeg håber, at du har kunne have bare lidt ro i maven i ventetiden. <3

Jeg kan godt forstå, at du er bekymret, men jeg ville som regel lige vente lidt og se, om den nu ikke kommer. Der kan være mange årsager til, at menstruationen er forsinket, så det gælder ofte om lige at have lidt tålmodighed. Og som du selv skriver, så har I jo beskyttet jer, så jeg tror ikke, at du skal være bange for, at du er gravid, når din menstruation kun er forsinket med få dage.

Du skal dog selvfølgelig lige vente og se, og ellers vil jeg råde dig til at tage en graviditetstest, som man kan købe i alle supermarkeder - hvis det skulle blive nødvendigt.

- Nicole

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en mega fed brevkasse, den er super"

- Anonym