Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4269 spørgsmål og givet 6868 svar de sidste 14 år
2022-12-10T14:14:48: 1

Brevkassespørgsmål

Rygning

Indsendt af pige13 år


Hej piger!

Min læderjakke er begyndt og lugte rigtig meget af røg fordi jeg altid har den på når jeg ryger så jeg vil gerne vaske den men hvordan i? Jeg kan ikke spørge min mor da hun ikke må vide at jeg ryger. Og hvordan får man det gule væk mellem fingrene som man får når man ryger? Jeg har prøvet at bruge håndcreme for at tage det værste men det er der stadig efter jeg har vasket fingre.


Knus Sascha 

pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2023-01-01T05:37:47 1
Marissa

Hej Sascha :)

Mit største ønske ville selvfølgelig være at kunne overbevise dig om at prøve at stoppe med at ryge. Og det er mest, fordi jeg virkelig synes, at du fortjener et liv uden den økonomisk byrde og de helbredsproblemer, der er involveret i at ryge cigaretter. Det er så pokkers dyrt, ufatteligt upraktisk og virkelig ikke godt for ens helbred eller romantiske liv (pga lugten og smagen, hvis man f.eks. vil være tæt på nogen eller vil kysse nogen).

Jeg har aldrig selv røget cigaretter, så jeg har derfor ikke førstehånds erfaring med de problemer, du nævner, men måske du kan finde noget ved at søge på nettet. Eller hvis du har andre venner/bekendte, der ryger, kan du måske spørge dem, om de oplever det samme, og hvad de gør. 

Jeg beklager, jeg ikke kan være til mere hjælp!

Med venlig hilsen,

Marissa

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Det er mega fedt det i gør, og jeg ved med sikkerhed hvor mange børn i hjælper <3"

- Anonym