Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2023-01-21T23:47:40: 1

Brevkassespørgsmål

Er det normalt?

Indsendt af pige14 år


Hej Ungzone:)

Jeg fik finger af min kæreste for første gang for 2 uger siden og så igen idag. Sidste gang synes jeg ikk det gjorde særlig ondt, men idag var det næsten såden jeg blev nødt til at stoppe ham. Er du gal det gjorde bare nas. Er det normalt at det skal gøre så ondt og er der noget man kan gøre for at undgå det skal gøre så ondt?

pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2023-01-31T09:01:59 1
Clara

Kære dig,

Tak for din besked. 

Det lyder ikke særlig rart. Og nej, det er bestemt ikke meningen, at det skal gøre ondt. Det skulle jo gerne være rart for dig. :-)

Nedenfor har jeg skrevet nogle forskellige ting, der kan være grunden til, at det gjorde ondt, og måske kan det hjælpe dig til at finde ud af hvorfor:

  • Når man bliver tændt / seksuelt ophidset danner man mere sekret i skeden, som er kroppens naturlige glidecreme. Hvis ikke du var specielt tændt på det tidspunkt, kan det forklare, hvorfor det gjorde ondt.
  • Hvis din kæreste har længere negle end første gang, kan han være kommet til at rive dig.
  • Det kan også være, der er kommet bakterier med ind, som så har generet dig dernede.
  • Måske er du, helt uden at lægge mærke til det, kommet til at spænde, og det så derfor har gjort mere ondt end første gang.

Det var de eksempler, jeg lige kunne komme i tanke om. Det kan f.eks. være en idé at forsøge jer frem med glidecreme eller sørge for, at du bliver tændt ad andre veje, før han giver dig finger.

Hvis du er bekymret og/eller hvis det bliver ved med at gøre ondt, er det en god idé at kontakte din læge. 

De bedste hilsener, Clara.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusind tak for denne hjemmeside, i har hjulpet mig ret mange gange bl. a. ved at stoppe en spiseforstyrrelse/depression inden det gik helt galt og meget mere, så tak for det."

- Anonym