Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2023-01-21T23:51:49: 1

Brevkassespørgsmål

Hvordan ved jeg om jeg gør det rigtigt?

Indsendt af pige14 år


Hej 

Jeg gav den anden dag for første gang min kæreste handjob. MEN jeg ved overhovdet ikk om jeg gjorde det rigtigt. Ved godt der ikke som såden er en rigtig måde, og at det er forskelligt hvad der er rart fra person til person. Men hvordan ved jeg om han kan lide det og synes det er rart?

pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2023-01-31T09:03:13 1
Clara

Kære dig,

Tak for din besked. 

Jeg tror, det er meget naturligt, at man tænker over, om den anden mon synes det, man gør, er rart. Som du selv skriver, så er det meget forskelligt, hvad man godt kan lide.

Selvom det måske kan virke grænseoverskridende, så finder du allerbedst ud af, hvad han kan lide, hvis du spørger ham ad. Du kan f.eks. spørge ham ad imens, om han synes, det, du gør, er rart. Alternativt kan du spørge ham på et andet tidspunkt. Det kan være, at han egentlig går og har samme tanker: tanker om, om du kan lide det, han gør. På den måde kan I tale om, hvad I hver især godt kan lide.

Som noget andet, kan du måske også fornemme undervejs (på f.eks. hans vejrtrækning), om han kan lide det, du gør. Men som nævnt før, så tror jeg på, at det i sidste ende giver de bedste svar at tale sammen.

Du er også altid velkommen til at skrive herind igen. :-)

De bedste hilsener, Clara.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Det er første gang jeg benytter denne hjemmeside, men har hørt en masse godt om den!"

- Anonym